• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.08.2020

15:05

NOVA NOTORNA LAŽ I PROVOKACIJA ŠIPTARA! Priviđa im se srpska Žandarmerija! Ili im je samo nemirna savest?!

Politika

NOVA NOTORNA LAŽ I PROVOKACIJA ŠIPTARA! Priviđa im se srpska Žandarmerija! Ili im je samo nemirna savest?!

Podeli vest

Poslanik šiptarske partije Vetevendosje Mefail Bajkinovci objavio je nekoliko fotografija i snimak iz restorana u naselju Karačevo u opštini Kosovska Kamenica, napisavši da je 11 uniformisanih pripadnika srpske Žandarmerije ušlo u to naselje!

On je napisao da zbog toga "institucije" moraju hitno da deluju kako bi zaštitile "suverenitet zemlje", izveštava Klan Kosova.

- Danas oko 17:00, srpska Žandarmerija je ušla na oko 1 km na teritoriju Kosova, tačnije u selo Karačevo, opština Kamenica. Sigurnosne kamere zabeležile su 11 uniformisanih i naoružanih pripadnika koji su prošli kroz parkiralište restorana "Okigen" koji je u vlasništvu "Adhurima Krasnikija".

ŠIPTARI HOĆE DA UVEDU PROSLAVU NATO AGRESIJE! Priština ne odustaje od "Zakona o vrednostima OVK"!

Kosovske bezbednosne institucije moraju hitno da deluju u cilju zaštite građana, suvereniteta i teritorijalnog integriteta Kosova. Po prvi put srpska Žandarmerija slobodno patrolira pored građana Karačeva. Slike su snimljene iz restorana "Okigen" u Karačevu - napisao je on

Kako Informer saznaje, ova informacija je još jedna notorna laž i provokacija Šiptara. Pema informacijama koje smo dobili iz pouzdanih izvora, nijedan pripadnik srpske Žandarmerije nije bio u tom reonu. A to što se Šiptarima priviđa, možda je samo pitanje nemirne savesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 3 godine

Pocelo je pocelo.Siptari vreme je da se gubite sa srpske zemlje.

Rade

pre 3 godine

E kad to bude nećete imati vremena da se žalite!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija