• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.08.2020

12:48

TADIĆ JE IZNOGUD I RASHODOVANI BIVŠI POLITIČAR! Đurić: Razočaran je što je Vučić IZVUKAO SRBIJU SA RUBA PROPASTI POSLE NJEGA

Politika

TADIĆ JE IZNOGUD I RASHODOVANI BIVŠI POLITIČAR! Đurić: Razočaran je što je Vučić IZVUKAO SRBIJU SA RUBA PROPASTI POSLE NJEGA

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić ocenio je danas da bivši predsednik Srbije Boris Tadić kritikuje aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića jer je razočaran činjenicom da su on i SNS uspeli da Srbiju izvuku sa ruba propasti, gde ju je Tadić svojevremeno ostavio odlazeći sa predsedničke funkcije u "neki drugi film"

Ðurić u saopštenju za javnost ukazuje na to da Tadić ne kritikuje Vučića zbog rezultata, jer, kako kaže, objektivno nema šta da mu prigovori, već se služi "otrcanim i izlizanim kritikama na račun našeg političkog sistema", iako naše državno uređenje počiva u velikoj meri na zakonima donetim upravo u Tadićevo vreme.

Navodi da Tadić nikada nije položio račune zbog duboke ekonomske i socijalne krize u Srbiji u vreme dok je bio predsednik, a koja je, prema Ðurićevoj oceni, poprimila tolike razmere da je zemlja bila pred bankrotom i dužničkim ropstvom.

MENE KRIVE I ZA NESTANAK STRUJE NA DIVČIBARAMA I ZA CVETKOVIĆEVA DOKUMENTA! Vučić: Tadićeva vlada izvozila Jermeniji oružje, A MENE JE NAPADAO ZA TO

Ðurić smatra da se Tadić nadao da će Srbija propasti i da će njegova politika uništavanja Srbije doći na naplatu nekom drugom, "nakon čega bi se on na belom konju vratio kao spasilac".

"Međutim, planovi su mu se izjalovili, jer uspeli smo da izvučemo našu zemlju iz nemoguće situacije i da umesto propale države, što je Srbija pod Tadićem umalo postala, postanemo zemlja koja je svojim uspesima pozitivan primer na globalnom nivou", istakao je Ðurić.

On je poručio da Srbija nije sultanat, niti će bilo ko u njoj biti sultan, a za Tadića naveo da je "Iznogud i rashodovani bivši političar", čiji "drugi film" niko ne želi da gleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Pa Tadić sebi daje za pravo da kritikuje jer ga niko nije pozvao da odgovori na pitanja na koja je morao da odgovori! A jedno od osnovnih pitanja treba da bude: zašto je gurao državu Srbiju u ambis!?

Glasinac

pre 3 godine

Položio je on račune građanima koji su mu dali do znanja da na njega više ne računaju.

Daliborka

pre 3 godine

Boris Tadić proziva Aleksandra Vučić bez ikakvih dokaza i činjenica sem što to čini samo iz mržnje. Iako nikada nije položio račune zbog duboke ekonomske i socijalne krize u Srbiji u vreme dok je bio predsednik. njegovo slabo vođenje države je poprimilp tolike razmere da je zemlja bila pred bankrotom i dužničkim ropstvom.

Filip

pre 3 godine

Tadić je uništio Srbiju. Niko ne veruje u njegove laži.

BozaB

pre 3 godine

Hteo bi Tadic da Srbija propada kao u njegovo vreme ali od toga nema nista!

Luka

pre 3 godine

Svi su se nadali propasti koja bi zemlju srozala do kraja, da se onda oni pojave kao neko ko ce zemlju izvuci iz pepela, odnosno iz stanja u koje su je doveli! Ali zemlja je na celu sa Vucicem dostigla visok nivo ekonomskog prosperiteta i rasta, dok prethodna vlast nema ni svoj politicki program!

Tanjica

pre 3 godine

Tadic ocigledno ima problem da prizna da je drzavu Aleksandar Vucic izvukao iz dugova i problema u kojima je bila za vreme vladavine DS-a.

lak

pre 3 godine

Hteo bi Boris Tadic da Srbija propada kao u njegovo vreme ali od toga nema nista!

Malina

pre 3 godine

Našao se neko, kao što je Vučić, koji je bio sposoban da izvuče zemlju sa ruba propasti nakon Tadića. Suludo je što Tadić pokušava da povrati davno izgubljeno poverenje naroda.

Simona

pre 3 godine

Uspela je Srbija da se digne na noge nakon Tadićevog režima, bio je to težak proces, ali ostvariv. Sada smo tu gde jesmo, nikada stabilniji i jači, a Tadiću je definitivno mesto u jednoj mračnoj prošlosti.

sara

pre 3 godine

U Tadiceve lazi niko vise ne veruje.On je za Srbiju proslost.

Mica

pre 3 godine

Srbija je sada uspesna zemlja u svakom smislu,ekonomski stabilna,pristojna.Zahvaljujuci ljudima,na celu sa predsednikom.Tadic je mislio samo na sebe i njegov rad u tom periodu je pokazao najgore rezlutate ,na rubu propasti.Lako je ograditi se,narod je ispastao i sve osetio na svojoj kozi.

Sasa

pre 3 godine

Tadic puca od zavisti i ljubomore, ne moze nikako da prezali sto nije vise predsednik i sto ga ne cene i postuju kao sto sada gradjani postuju Vucica

kontesanera

pre 3 godine

Vučić je značajno poboljšao ekonomiju i privredu naše zemlje.

Vladimir Nikolić

pre 3 godine

Tadića treba da je sramota koliko je Srbiju gurao u sunovrat za vreme njegove vlasti, a ne još nešto da prigovori sadašnjoj !

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59