• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.08.2020

12:08

TEPIĆ - NARODNIM PARAMA PLAĆENA POMOĆNICA PREBOGATOG TAJKUNA! Ðurić: Truje društvenu klimu lažima i govorom mržnje

Politika

TEPIĆ - NARODNIM PARAMA PLAĆENA POMOĆNICA PREBOGATOG TAJKUNA! Ðurić: Truje društvenu klimu lažima i govorom mržnje

Podeli vest

Potpredsenik SNS Marko Ðurić izjavio je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić "truje" društvenu klimu govorom mržnje i podstiče netrpeljivost prema nacionalnim zajednicama zbog njihovog političkog opredeljenja


"Ona otvoreno podstiče podele među građanima Srbije i zalaže se za gušenje Ustavom zagarantovanih ljudskih prava političkih neistomišljenika, koje bi da lustrira i zabrani lepeći im najpogrdnije etikete“, naveo je Ðurić u pisanoj izjavi za javnost.


Dodao je da je Tepić "borac protiv demokratije i legitimne volje građana Srbije".

"Tepić, narodnim parama plaćena pomoćnica prebogatog tajkuna, nastavlja da truje društvenu klimu lažima i govorom mržnje, podstičući netrpeljivost prema nacionalnim zajednicama, romskoj i većinskom delu srpske koji se ne slaže sa njenim stavovima, zbog njihovog političkog opredeljenja", naveo je Ðurić.

On je naveo da je Tepić najpre odlučila da bojkotuje parlament, a zatim i parlamentarne izbore, jer, kako kaže, njoj demokratija nije prirodno stanje i omiljeni politički sistem, jer "nema kapacitet da toleriše i shvati drugačije političko mišljenje".

"Mi, koje bi Tepić lustrirala, garantovaćemo joj pravo da nastavi da slobodno izražava svoje političke stavove, koliko god oni neosnovani i pogrešni bili, a garantovaćemo joj i njeno zakonsko pravo da prima poslaničku platu nakon isteka mandata, iako je bojkotovala Skupštinu Srbije, i u tome je razlika između nas i njih", naveo je Ðurić.

Tepić je, inače, u intervjuu za jedan mediji rekla da je SNS pobedu na prethodnim izborima odnela zahvaljujući desetinama hiljada ucenjenih Roma, umesto kojih je, tvrdi, glasalo jedno te isto lice, te dodala da neće stati dok se ne promeni vlast i dok se "u zatvoru ne nađu i ne lustriraju krivci za sve štetne odluke".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosta

pre 3 godine

Tepićka ni sama nije svesna više koliko laže i da građani sve to vide, ona je se sama pokazala još kada je izmislia onu aferu.

BozaB

pre 3 godine

Marinika gleda samo sopstvenu korist i nista vise. To je jedino sto je interesuje.

Goga

pre 3 godine

Neprijateljski stav i netrpeljivost dotične gospođe ne treba da nas iznenađuje... oduvek je bila takva...

Kale

pre 3 godine

Tepicevu ce narod omrznuti kao i Dilasa. Nenormalne lazi iznose u javnost svakodnevno.

Sanja

pre 3 godine

Ja jos nijednom nisam cula od Marinike neku istinu niti bilo sta sto je potkrepljeno dokazima.

Boba

pre 3 godine

Ta žena samo zbog jezika treba da ide na robiju.

Veljo

pre 3 godine

Marinika opet ima neki "pouzdan" izvor informacija!?

ema

pre 3 godine

Lako je kad se drpale pare i sada Djilas krcka onih 600 miliona

Vladimir Nikolić

pre 3 godine

Marinika je istrošeni primerak jedne bivše garniture lopova, tajkuna, narko dilera, izdajica!

Jeca

pre 3 godine

Tepicka koristi priliku i kad god moze blati Srbiju i Srbe.Nju jedino interesuje sopstvena korist i nista drugo.

Marina

pre 3 godine

ne mogu da se setim gde je trenutno, u kojoj stranci i za koga radi gospodja

Mala plava

pre 3 godine

Tepicka bi razjedinjenu Srbiju i zavadjenu kako bi ona i njeni žuti aršini dosli do trona al ne mogu jer niti imaju program niti ih narod podržava

Daliborka

pre 3 godine

Marinika Tepić ni sama više nije svesna koliko laže i da građani sve to vide, ona je se sama pokazala još kada je izmislia onu aferu sa kokoškama u Moroviću, gde je provaljena u laži, gde nije našla za shodno da se barem izvini.

Filip

pre 3 godine

Marinika ne prestaje da laže. Ništa novo za nju.

Vlada

pre 3 godine

Otvorena politika Marinike i njenog kolege tajkuna je fasizam. Sami govore da za njih slobodna volja naroda ne znaci nista i da nece birati sredstva u osvajanju vlasti. To su prodane duse koje slusaju naloge zapada i koji bi voleli da gledaju kako nasa zamlja propada.

Melanija

pre 3 godine

Gradjani Srbije znaju da bez obzira na nacionalnost svi imaju ista prava, iako se lažima i govorom mržnje pokušava podstaći podela medju gradjanima.

Sanja

pre 3 godine

Marinika napada bez ikakvih dokaza izmisljajuci lazi. To i jeste njen stil.

Spartak

pre 3 godine

Marinika Tepić posle svih dokazanih laži kojima je pokušala da manipuliše narodom ne zaslužuje pozdrav na ulici a kamoli bilo kakvu podršku. Žena i dalje živi u nekom svom tripu i prošlosti da tamo treba zauvek i da ostane,i svi ostali sa njom koji ne vide svetlu budućnost za našu zemlju.

Goca

pre 3 godine

Marinika Tepic je zlo, koje svojim lazima pokusava da izazove haos. No, uzalud joj trud. Odlicno se zna ko je i ko joj je mentor! Sramota!

Srdjan

pre 3 godine

Marinika je preletacica i osoba bez imalo srama!

kristinad

pre 3 godine

Marinka ne prestaje da izmišlja i truje narod lažima, isfrustrirana žena.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija