• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2020

14:51

(VIDEO) OTKRIVENA ĐILASOVA DIREKTIVA LUTOVCU I JEREMIĆU! Pljujte Boška, sve loše svalite na njega!

Politika

(VIDEO) OTKRIVENA ĐILASOVA DIREKTIVA LUTOVCU I JEREMIĆU! Pljujte Boška, sve loše svalite na njega!

Podeli vest

Sada je valjda svima jasno šta je pravi razlog gašenja Saveza za Srbiju i formiranja Udružene opozicije Srbije! Đilasove političke spletke izašle su na videlo, a nova mantra bojkotaša je pljuvanje po dojučerašnjem saborcu Bošku Obradoviću, čijih Dveri nema u novom političkom savezu

Naređenje Dragana Đilasa Vuku Jeremiću i Zoranu Lutovcu da ubuduće sve loše svale na militantnog lidera Dveri Boška Obradovića isplivala je na svetlo dana.

I to u direktnom priznanju predsednika DS Zorana Lutovca. On je, naime, gostujući u programu N1 potvrdio da mu se Obradovićeva politika ne sviđa, ali da je i pre raspada Saveza za Srbiju javno blatio njegove postupke.

Uostalom, poslušajte i sami Lutovčevo izlaganje...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Sve jadnik do jadnika, slepac do slepca, bednik do bednika! U političkom i moralnom smislu mislim. Ološ do ološa! Dno dna, eto to je taj deo opozicije koji bi da dođe na vlast bez izbora, mimo volje naroda!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija