• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.08.2020

17:11

KAKAV JE TO ČOVEK KOJI SNIMA PRIJATELJA U KAFANI I ONDA TO OBJAVLJUJE?! Ješić se oglasio o skandalu na relaciji Nikola Jovanović - Vuk Jeremić!

Politika

KAKAV JE TO ČOVEK KOJI SNIMA PRIJATELJA U KAFANI I ONDA TO OBJAVLJUJE?! Ješić se oglasio o skandalu na relaciji Nikola Jovanović - Vuk Jeremić!

Podeli vest

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić oglasio se povodom skandala koji je nastao kada su se pojavili audio zapisi u kojima doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović blati lidera te partije Vuka Jeremića

Jovanović je snimljen kako u kafani ogovara predsednika Narodne stranke, a Ješić se pita kakav to čovek može da snimi prijatelja u kafani i da to objavi javno.

- Kako se to desi da si sa nekim prijatelj i saradnik, a onda se ispostavi da tog prijatelja snimaš i to objavljuješ javno?! Jesu li ti ljudi ikada sedeli u nekim kafanama, gledali neki fudbal, pili sa prijateljima - zapitao se Ješić.

Podsećamo, nakon ovog skandala oglasio se i visoki funkcioner Demokratske stranke Ivan Krstić koji je optužio Dragana Đilasa da svojim prljavim novcem želi da uništi sve koji mu se nađu na putu, a sledeći na listi je, po njegovim rečima, Vuk Jeremić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija