• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2020

09:51

ZAŠTO SE ODUSTALO OD ISTRAGE ZA UBISTVO U GORAŽDEVCU?! ZAŠTO SAMO ZA SRBE PRAVDA NIJE DOSTIŽNA?! Vulin: Ne sme se NI ZABORAVITI, NI OPROSTITI!

Politika

ZAŠTO SE ODUSTALO OD ISTRAGE ZA UBISTVO U GORAŽDEVCU?! ZAŠTO SAMO ZA SRBE PRAVDA NIJE DOSTIŽNA?! Vulin: Ne sme se NI ZABORAVITI, NI OPROSTITI!

Podeli vest

„Pre 17 godina, na reci Bistrici, streljana su srpska deca u Goraždevcu. Komandant Kfora se zakleo da će „prevrnuti svaki kamen“ ali da će naći ubicu. Koliko mu je vredela zakletva toliko mu je bila uspešna i istraga. Pošto ubice nisu tražili nisu ih ni našli“, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom godišnjice zločina u Goraždevcu.

„Šiptari donose zakon po kome se ne sme govoriti ni misliti loše o pripadnicima terorističke UČK, da li se taj zakon odnosi i na roditelje Pantelije Dakića i Ivana Jovovića, da li i oni treba da ćute kada ih budu pitali o ubicama iz UČK?  Euleks je zvanično prestao da traži ubice, rekli su „nema novih dokaza“. Nema novih dokaza ni za zločine nacista pa ih svet sa pravom traži 75 godina otkako su ubili poslednje ljudsko biće. Zašto se odustalo od istrage za ubistvo u Goraždevcu, zašto samo za Srbe pravda nije dostižna? Svi su zaboravili pobijenu srpsku decu i u Goraždevcu i u Livadicama i u Oluji. Srbija ne sme da zaboravi, ni da zaboravi, ni da oprosti“, rekao je ministar Vulin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

kada će se završiti istraga za ubistvo dvojice gardista u Topčideru?

OVO JE POKUŠAJ ŠIPTARA DA SE KOSOVSKA POLICIJA UBACI U NAŠE PATROLE! Vulin: Priština želi da KONTRLIŠE KRETANJE NAŠIH SNAGA
Politika

OVO JE POKUŠAJ ŠIPTARA DA SE KOSOVSKA POLICIJA UBACI U NAŠE PATROLE! Vulin: Priština želi da KONTRLIŠE KRETANJE NAŠIH SNAGA

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da Priština tvrdnjama da je Vojska Srbije nelegalno ušla u Karačevo na KiM, iako su pripadnici srpske vojske bili u zajedničkoj patroli sa Kforom, već tri dana pokušava da napadne našu vojsku, a da se u stvari radi o tome da žele da ubace kosovsku policiju u naše patrole kako bi kontrolisali kretanje naših snaga

10.08.2020

12:18

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija