• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

13:27

DA LI JE TAČNO DA JE ĐILAS IZVUKAO DESETINE MILIONA EVRA IZ TELEKOMA? Sandra Božić traži hitnu istragu!

Politika

DA LI JE TAČNO DA JE ĐILAS IZVUKAO DESETINE MILIONA EVRA IZ TELEKOMA? Sandra Božić traži hitnu istragu!

Podeli vest

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić zatražila je od nadležnih organa da ispitaju indicije po kojima je Dragan Đilas izvlačio desetine miona evra it Telekoma

Svedoci smo, posebno u poslednjih nekoliko dana, žestoke ofanzive koju Dragan Đilas i njegova tajkunsko-kriminalna organizacija vode protiv srpske kompanije Telekom, a sve u želji da ovu kompaniju oslabe u svakom smislu i eliminišu kao konkurenciju na tržištu.

Znajući da je svaka akcija koju ovaj tajkunsko-kriminalni lobi povede uvek zapravo dimna zavesa ili za nov lopovluk ili prikrivanje starih Đilasovih "kombinacija" i imajući u vidu ovoliku nervozu Dragana Đilasa, sasvim sigurno znamo da iza ovog cirkusa stoji Đilasov lični interes i profit, jer to su jedine vrednosti i mogući motiv ove secikese.

S obzirom da kompanija Telekom ne postoji od juče, i da je u vremenu kada je Dragan Đilas bio na vlasti i besumučno pljačkao građane Srbije, njegova firma "Dajrekt Medija" sarađivala upravo sa Telekomom i na taj način prihodovala neverovatnih 30 miliona evra, postavlja se pitanje kako je "Dajrekt Madija" "zaradila" ovih 30 miliona evra od Telekoma?

Zahtevam od nadležnih organa da se svi poslovi Telekoma sa firmama Dragana Đilasa ispitaju, jer postoje jasne indicije da je upravo Đilas desetine miliona evra izvlačio iz Telekoma i tako "zaradio" deo svojih famoznih 619 miliona evra.

Takođe od nadležnih tražim da se domaće kompanije zaštite od svih onih koji imaju motiv da ponovo haraju i otimaju ono što pripada samo građanima Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija