• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2020

14:12

(FOTO) BAHATI ĐILAS SVE PRIZNAO: Letujem za 4.000 evra, mogu da platim i 17.000! Može mi se! PRIZNAO I DA SE OBOGATIO DOK JE BIO VLAST!

Politika

(FOTO) BAHATI ĐILAS SVE PRIZNAO: Letujem za 4.000 evra, mogu da platim i 17.000! Može mi se! PRIZNAO I DA SE OBOGATIO DOK JE BIO VLAST!

Podeli vest

Žuti tajkun Dragan Đilas priznao je da se obogatio dok je bio vlast pa sada može sebi da prušti svaki vid luksuza

Posle pisanja Informera da Đilas letuje u mondenskom letovalištu Kemer u Turskoj po ceni od 4.000 evra, žuti tajkun je priznao da uživa na skupocenom odmoru, usput komentarišući kako mu se može.

- Ja letovanje od 4000 evra plaćam od novca koji sam pošteno zaradio, plativši državi Srbiji porez više desetina miliona evra. I mogu da platim i 17.000 evra za vilu sedam dana na moru u hotelu pored mog i patike od 600 evra i sako od 5.000 evra - napisao je Đilas.

 

 

Đilase, ako je sve stvarno tako, pa zašto si se krio?! Da naši čitaoci nisu fotografisali i da Informer nije objavio taj tekst, ćutao bi i dalje!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 3 godine

samo ti uzivaj dzilasu.nemoj zaboraviti jevrejsku kletvu,IMATI PA NEMATI:

mikabg

pre 3 godine

Izvinite gospodine Đilas, a kojoj državi i koji porez ste to platili? Moj rođak je radio u Velikom bratu i dobijao je samo platu, a doprinosi za penziono i socijalno osiguranje mu je išlo preko firme njegovog oca pošto niste državi plaćali ništa! Toliko o vašem poštenju.

Llubiša

pre 3 godine

Ma, je''o bih ti ja mater, plaćaš od naših para, koje si pošteno pokrao.

Djekson

pre 3 godine

Ziva duša Odmara se od Nerada I uz to još i Podjebava

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59