• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2020

09:35

POSLE TELEKOMA ĐILASOVA MARINIKA UDARILA NA ŽELEZARU! Hoće da radnici ostanu bez posla dok se oni brčkaju po bazenima u Turskoj!

Politika

POSLE TELEKOMA ĐILASOVA MARINIKA UDARILA NA ŽELEZARU! Hoće da radnici ostanu bez posla dok se oni brčkaju po bazenima u Turskoj!

Podeli vest

Nakon prljavih napada na Telekom Srbija, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić udara i na Železaru u Smederevu, koja je stradala u vreme dok je njen šef Dragan Đilas bio na vlasti

Đilasov cilj je očigledno da se unište veliki državni sistemi i kompanije koje je država Srbija spasila od propasti, pronazaleći strateške partnere.

Foto: printscreen

Đilas sa bazena iz preskupog hotela komanduje Mariniki. Njegova namera je da radnici ostanu bez posla, a njhova deca bez hleba, dok Đilas i njegovi imaju tog hleba i kolača i previše, na bazenu preskupog hotela u Turskoj.

Komentarišući najnoviju prljavu kampanju Đilasa i njegove Marinike, Milorad Grčić, direktor EPS, kaže da se ne sme dozvoliti da radnici u Srbiji ostanu bez posla.

- Ko god udara na radna mesta, na krvavo zarađenu koru hleba, udara na svetinju, jer ta radnička plata ne hrani samo tog čoveka, ženu, koji je zarađuju, nego hrani njihovu porodicu, njihovu decu i starce, a porodica to je svetinja - poručio je Grčić.

BONUS VIDEO:

(VIDEO) SKANDAL U SKUPŠTINI! Poslanica opozicije nije osudila nasilje takozvanih boraca protiv izgradnje mini-hidroelektrana na Staroj planini!

(VIDEO) ĐILASOV PROMOTER NEPOŽELJAN NA TV PRVA! Izvređao ih na Tviteru, pa mu otkazali gostovanje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Sramota me kao čoveka i Srbina, da ovakav ološ još uvek ima pažnju medija... Ko su oni, obična grupa gradjana, vanparlamentarna, bez podrške u narodu. A isti taj narod ne želi više da im se te karikature cere sa naslovnih strana novina u lice. Njima je mesto na sudu i da odgovaraju tužilaštvu, a ne da vode bilo kakvu politiku, čak ni opozicionu... ta su prava odavno izgubili! Samo truju i zagadjuju opozicionu političku scenu, koju bi trebalo da prepuste nekim uglednim i pametnim ljudima, za dobrobit cele nacije.

Dragan

pre 3 godine

Samo nek ona ima da jede, pa da joj presedne. Prokleto joj bilo.

Berislav Đurić

pre 3 godine

ЗЛОЧИНЦИ се увијек враћају на мјесто злочина! Мариника и Ђидо би да заврше "посао" који су започели - УНИШТАВАЊЕ & ПЉАЧКУ предузећа!

Milan

pre 3 godine

Mariiiiiinika je čudo srpske političke scene. Žena uobrazila da predstavlja nekoga i nešto. Ja mislim da ne predstavlja nikoga i ništa. Bar ne ono što je Srbija. Zato mora da kevće i da laje kako bi se čulo da postoji. Na izbore, damo, pa da vidiš ko te podržava. Ako nećeš, a ti kevći i laj!

nemanjicbgd

pre 3 godine

Uvu ludu zenturacu, treba strpati u zatvor, za sve sto je radila, godinama u nazad. A, i Laza place za njom.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija