• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

24.08.2020

20:33

ŽUTA OPOZICIJA NE ODUSTAJE OD NASILJA! Đilasovci zovu na revoluciju!?

Politika

ŽUTA OPOZICIJA NE ODUSTAJE OD NASILJA! Đilasovci zovu na revoluciju!?

Podeli vest

Opozicija okupljena oko Dragana Đilas i Vuka Jeremića priželjkuje 'obojenu revoluciju' u Srbiji, koja bi nasilno srušila vlast SNS i Aleksandra Vučića!

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je koalicioni partner Dragana Đilasa, zapretio je nasiljem u državi ukoliko vlast nastavi da se ponaša u 'diktatorskom maniru'.

- Nisam pristalica revolucije, ali je ne isključujem kao mogućnost ako vlast nastavi da se ovako ponaša. Vučić će vladati dok se ne podignu građani Srbije i pokrenu ustanak i naprave neku revoluciju. Opozicija mora imati minimum zajedničkog i koordinisanog delovanja koje će rezultirati stvaranjem uslova za vanredne izbore na svim nivoima. To je smisao novoformirane Udružene opozicije Srbije (UOS) - rekao je Aleksić.

Komentarišući ove navode, potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kaže da su u istoriji revolucije podizali osiromašeni i obespravljeni.

- Ali nakon Aleksićeve izjave Srbija može postati jedina zemlja na svetu u kojoj se desila lopovska revolucija. Dakle, okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu, pa će u revolucionarnom zanosu na putu do vlasti pobiti sve poštene ljude koji im smetaju da se ponovo dočepaju državnog budžeta i narodnih para. Tako bi se Miroslav Aleksić ponovo dočepao budžeta Trstenika, da nastavi tamo gde je stao. Da ponovo deli milione iz opštinske kase, kao da mu ih je tata ostavio. Da plaća gorivo mesnim zajednicama koje nemaju vozila, da finansira industrijske zone koje nikada niko nije video, da nastavi sa malverzacijama u vezi sa akva-parkom... - ističe Jovanov, dodajući da će mu krivična prijava zbog malverzacija koju je protiv njega podnela DRI pomoći da se dobro pozicionira u lopovsko-tajkunskom revolucionarnom rukovodstvu.

- Ideolozi i polit-komesari lopovske revolucije treba da znaju da njihove pretnje nikoga ne plaše. Njihova glad za narodnim parama nije vredna života nijednog građanina Srbije - naglašava Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prvoborac

pre 3 godine

Ako zaista dođe do toga ŽUTE bi trebalo javno vešati na Trgu kao neprijatelje naroda i izdajice Srbije.

nina

pre 3 godine

S kim ce Djilas da obara vlast? Gradjani mu nikada nece pruziti podrsku, a bratija oko njega su sve sami olosi i bagra.

Rade

pre 3 godine

Čas se pljuju a čas ližu, a sad bi i revoluciju zajedno! Hteli bi da ukradu još koji milion evra! Malo im ovo do sada!

Bilja

pre 3 godine

Dokle vise ce sacica opozicionara da preti i maltretira vecinsku Srbiju? Konstantno sire lazi i pokusavaju da uznemire ljude, ali im na srecu ne polazi za rukom. Ipak. vecini gradjana je dosta da cak i cita ispade i zagovaranje nasilja!

Nikoleta

pre 3 godine

Nece narod dozvoliti Djilasu da ikada dodje na vlast,jer ne zele lopove.

Marinko

pre 3 godine

Opozicioni lideri nemaju podrsku gradjana i voleli bi da se vrate na vlast nasilnim putem. To se tako ne radi u jednoj demokratskoj drzavi 21.veka.

Mijo

pre 3 godine

Oni nemaju ništa pametno da ponude građanima samo nasilje i revolucija zato su tu i gde su.

Dejan

pre 3 godine

Opoziciji ne odgovara Srbija koja radi, izgrađuje se i napreduje. Oni u uređenoj državi ne mogu da plivaju u mutnom. Haos je prirodno okruženje Đilasovaca.

Daliborka

pre 3 godine

Žuta opozivije ne miruje stalno traži načina kako bi srušila Aleksandra Vučić sa vlasti, svakim danom pojedinci iskaču sa predlozima. Ali dzaba im to sve kada nikako da ubede narod, koji im je sasvim opravdano okrenuo leđa.

Coa

pre 3 godine

Indijanci nikako da shvate da ih narod neće i sa kim bi oni da prave revoluciju?!

Sara

pre 3 godine

To nije nikakvo iznenađenje imajući u vidu da im je narod više puta pokazao da ih neće i da je nasilje jedini put do fotelje za njih

Barbara

pre 3 godine

Opozicija ne misli na dobrobit naroda i Srbije, samo misle na nasilje i proteste. Takvi ljudi ne trebaju nasoj zemlji!

caca

pre 3 godine

Odavno je svima poznato da opozicija sem laži i nasilja nezna ništa pametno da radi!!!!Nasilje im je u krvi!!!!

Veljo

pre 3 godine

Nikako da se pomire sa činjenicom da ih narod neće!

MarkoM

pre 3 godine

Mogu samo da kukumavče, građani ih ne žele. Samo stvaraju još veći gnev kod ljudi.

zgdj

pre 3 godine

Sve što žele da postignu, rade to putem nasilja, zato i nemaju podršku gradjana.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija