• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

26.08.2020

09:41

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ČEDE JOVANOVIĆA!

Politika

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ČEDE JOVANOVIĆA!

Podeli vest

Protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića podneta je krivična prijava

Zbog napada ispred prostorija "Fizio centra" na Novom Beogradu, vlasnik ove ambulante za rehabilitaciju Žarko Ivković i konsultant Dejan Dubajić podneli su prošle nedelje krivičnu prijavu protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića.

ŽENA ČEDE JOVANOVIĆA ULETELA KROZ PROZOR U FIZIO KLINIKU?!

Kako Dubajić kaže, oni su čekali da policija i Treće osnovno tužilaštvo reaguju po službenoj dužnosti i pokrenu postupak protiv Jovanovića, a kako se to nije dogodilo ni posle skoro mesec dana od incidenta, krenuli su u privatnu parnicu.

Foto: printscreen Republika

- Koliko znam, Jovanović još nije saslušan, iako mu je odavno istekao karantin u kojem je bio jer je bio zaražen virusom korona. Zato smo podneli krivičnu prijavu protiv Jovanovića zbog težeg remećenja javnog zdravlja u dva navrata, 18. i 20. jula, jer je, iako je morao biti u karantinu, došao ispred prostorija "Fizio centra", kao i zbog nanošenja telesnih povreda, odnosno nasilničkog ponašanja prema Ivkoviću i meni - objašnjava Dubajić.

JOŠ JEDAN INCIDENT! Čeda Jovanović fizički nasrnuo I NA ADVOKATA Fizio centra?! Policija na licu mesta, istraga je u toku

Lider LDP je sa suprugom Jelenom u dva navrata izazvao incidente ispred "Fizio centra" u Ulici Milutina Milankovića 1, tvrdeći da su oni zakupci tog prostora, a ne Ivković. Jovanović je najpre nasrnuo na Ivkovića, a dva dana kasnije i na njegovog konsultanta Dubajića.

(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMCI! EVO KAKO JE ČEDA NAPAO ADVOKATA DEJANA DUBAJIĆA ISPRED FIZIO CENTRA

BONUS VIDEO:

BISERNE MASKE ZA MODERNE DAME! Cena? Prava sitnica!

PA IMA LI NEKO KO GA NE BI VOZIO?! Jeep obnovio čuveni model iz svoje prošlosti - stiže novi Wagoneer!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija