• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2020

19:03

ĐILASE, KRIV SAM! Momirović odgovorio žutom tajkunu: ČOVEK KOJI JE POSTAO NAJBOGATIJI DOK JE OBAVLJAO POLITIČKE FUNKCIJE OPTUŽUJE MENE...

Politika

ĐILASE, KRIV SAM! Momirović odgovorio žutom tajkunu: ČOVEK KOJI JE POSTAO NAJBOGATIJI DOK JE OBAVLJAO POLITIČKE FUNKCIJE OPTUŽUJE MENE...

Podeli vest

Biznismen Toma Momirović oštro je odgovorio žutom tajkunu Draganu Đilasu koji ga je iz čista mira prozvao u listu "Nedeljnik"

 

- Biznismen koji je postao najbogatiji covek u #Srbija dok je obavljao politićke funkcije (narodni kancelar, ministar i gradonačelnik) i u čije vreme je nezaposlenost bila rekordna, plata najniža, a kurs divljao na mesečnom nivou sada optužuje mene ... Kriv sam - napisao je Momirović.

U sledećem tvitu on detaljnije objašnjava šta ga je u Đilasovoj izjavi najviše pogodilo.

- Možda Srbiji dugujem sve jer svi smo mi sem nje prolazni, ali LAŽ je da je država uložila i dinar u moje hotele, a ISTINA je da je on stotine miliona eura prihodovao uzurpacijom javnog dobra - dodaje biznismen.

Potom je objavio i ovo.

- Moja poenta je da minimalac bude održiv za poslodavca kako radnici ne bi radili na crno. Rast ekonomije diže plate, dok bi dizanje iz nerealnih izvora vodilo u sivu ekonomiju i povećanju nezaposlenosti - zaključuje Momirović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija