• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2020

13:32

(FOTO) VUČIĆ PRISUSTVUJE RUČKU KOJI JE ORGANIZOVAO predsednik Slovenije Borut Pahor

Politika

(FOTO) VUČIĆ PRISUSTVUJE RUČKU KOJI JE ORGANIZOVAO predsednik Slovenije Borut Pahor

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje ručku koji organizuje predsednik Republike Slovenije Borut Pahor

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas na 15. Bledskom strateškom forumu, koji tradicionalno predstavlja glavni spoljnopolitički događaj u Sloveniji.

(FOTO) VUČIĆ NA LIDERSKOM PANELU BLEDSKOG FORUMA: Srbija ostaje posvećena evorpskom putu, ali očekuje više poštovanja od Evropske unije

Po završetku zvaničnog panela razgovarao je danas telefonom sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a glavna tema bio je KIM, odnosno predstojeći sastanci u Vašingtonu i Briselu.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Nakon razgovora sa Merkelovom održao je odvojen sastanak sa izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, što je posebno važno zbog razgovora koji slede u Vašingtonu 4. septembra i tri dana kasnije, 7. septembra, u Briselu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Lep gest postovanja i uvazavanja naseg predsednika i Srbije.

Mica

pre 3 godine

Srbija je cenjenija vise nego ikad.Ima veliku podrsku.

Filip

pre 3 godine

Predsednik Srbije je fantastično dočekan u Sloveniji.

Pera

pre 3 godine

Predsednika Srbije veoma postuju sto dokazuju i domacini.

Tanja

pre 3 godine

Prisustvo Vucica na Forimu velika je cast za Srbiju.

Ivana

pre 3 godine

Sastanak kojizaista može da ekonomski osnaži Srbiju, i da zajedno rade na obostranom razvoju i napretku naše države. Srbija i Slovenija zajedno grade dobre odnose.

Nikoleta

pre 3 godine

Ponosni smo na nasu zemlju,koja je sada cenjena vise nego ikad.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija