• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2020

21:27

A GDE ŽURIŠ, HOTI, BRE?! Albanska delegacija stigla u Vašington tri dana pre predstavnika Beograda! (FOTO)

Politika

A GDE ŽURIŠ, HOTI, BRE?! Albanska delegacija stigla u Vašington tri dana pre predstavnika Beograda! (FOTO)

Podeli vest

Delegaciji Prištine očigledno se žuri na sastanak sa Beogradom pod okriljem Sjedinjenih Američkih Država, pa su brže-bolje pohitali da što pre stignu u Vašington

Aktuelni premijer privremenih institucija u Prištini Avdulah Hoti i ostali zvaničnici koje je poveo na daleki put, među kojima je i Skender Hiseni, koordinator prištinske vlade za dijalog sa Beogradom, već su stigli u prestonicu SAD.

Foto: Privatna arhiva

Da li su Hoti i ekipa požurili da bi bolje pripremili teren pokušavajući da izlobiraju za interese lažne države ili žele da iskoriste vreme i obiđu Vašington, ne znamo, ali sigurno nije slučajno što su otputovali u Ameriku tri dana pre beogradske delegacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goki

pre 3 godine

Cim su oni 3 dana pre satanka, to vec ima nesto,verovatno da dobiju uputstva kako da igraju igru sto amerikanci spremaju Predsedniku Vucicu. Sve mi se cini da ce opet mi da ispadamo krivi

Stojan

pre 3 godine

Otisli ranije da plate svojim lobistima i da potplate nove. Takodje da vide mogu li Klintonovi nesto da urade za one pare koje su primali godinama tj. njihova fondacija koja njima daje samo plate (masovne).

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija