• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2020

23:44

DA JE MILO POBEDIO, VUČIĆA BI OPTUŽILI ZA TO!  Vladimir Đukanović: KOLIKO LICEMERJA KOD TANDEMA ĐILAS-ŠOLAK!

Politika

DA JE MILO POBEDIO, VUČIĆA BI OPTUŽILI ZA TO! Vladimir Đukanović: KOLIKO LICEMERJA KOD TANDEMA ĐILAS-ŠOLAK!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS, Vladimir Đukanović na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao je situaciju u Crnoj Gori, ali i mešanje nekih medija koji su odmah potrčali da Milu Đukanoviću pruže priliku "ospe paljbu" po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Zanimljivo je da mediji čiji su novinari najviše tvrdili kako postoji neka tajna veza u saradnji između Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića odjednom daju prostor Milu Đukanoviću da ospe paljbu po Aleksandru Vučiću.

Još je zanimljivije da taj mediji daje ekskluzivno prostor za intervju poraženom na izborima u Crnoj Gori, umesto da to učini prema pobedniku. Poraženi je najavio svoju bitku do istrebljenja upravo protiv zacrtanog arhineprijatelja tog medija, Aleksandra Vučića. Koliko licemerja kod tandema Đilas- Šolak.

Da pojasnim malo kako taj mediji funkcioniše. Recimo da je Milo Đukanović bio pobednik izbora, onda bi na tom mediju Aleksandar Vučić bio krivac za Đukanovićevu pobedu. Pravili bi se prilozi i analize kako to Vučić pomaže diktatoru kao što je Milo, Mlađan Đorđević bi nam držao predavanja o saradnji preko Caneta Subotića u hotelu "Ric" u Parizu, itd. Obrnuto, pošto je Milo Đukanović izgubio, sada je Vučić kriv zato što se navodno mešao u izbore u Crnoj Gori i pomagao je, kako nam Milo Đukanović kao lider najveće opozicione partije u Crnoj Gori reče, "velikosrpskom projektu" koji želi da Crnu Goru predstavi kao srpsku i teokratsku. Znači, Vučić je krivac šta god da se dogodilo u Crnoj Gori.

NIJE VUČIĆ GOVORIO ZA KOGA DA SE GLASA, NEGO RAMA! Dačić razmontirao Mila: NEKAD SI SE PONOSIO SRPSKIM POREKLOM, JE L' SI LAGAO TAD ILI SAD?

Biću iskren i napisaću da bi meni lično bilo veoma drago da se Aleksandar Vučić mešao u izbore u tom smislu da je pomogao koaliciji "Za budućnost Crne Gore" logistikom koliko god da je to moglo da se učini. Lično, ta vrsta optužbe prema Vučiću meni njega diže u očima, zato što je moje viđenje da je apsolutno normalno da Srbija sve učini da pomogne onima koji se bore protiv osobe koja sve radi protiv srpskog naroda i Srbije. To je naš nacionalni interes. Elem, pošto ja ne znam da li je to Vučić činio, a bilo bi mi krivo da nije, onda i ne mogu da iznesem neki svoj sud o čitavoj toj veštački stvorenoj ujdurmi. Ipak, meni za dušu, ja sam se kao narodni poslanik vladajuće većine obilato mešao i ponosan sam što sam to činio, jer sam osećao kao sopstvenu patriotsku dužnost da pomognem srpskom narodu i Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi u njihovoj borbi. Otuda, sa gađenjem gledam ljigavu beogradsku tzv.inteligenciju koja je svim silama davala otvorenu podršku Milu Đukanoviću.

 

Tih ljigavaca ima u redovima stranke kojoj pripadam, no sa takvima ja ne komuniciram. Od njih pravim otklon u svakom pogledu i to onaj sanitarni. Njihovi tragovi pored nečoveštva smrde i na izmet, jer su i sami izmet i to onaj retki. Ponosan sam na predsednika Srbije ukoliko je doprineo jedinstvu naroda i Crkve u Crnoj Gori i ukoliko je pomagao da Milo Đukanović izgubi izbore. Zato ja ove napade Mila Đukanovića prema Aleksandru Vučiću doživljavam kao orden za Aleksandra Vučića.
P.S. Predsedniče Vučiću ne bih voleo da me razočarate i da demantujete ove Milove "pohvale" prema vama. One su velika čast za vas.
ŽIVELA SRBIJA!
ŽIVELA CRNA GORA!
NE DAMO SVETINJE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Pa naravno, Vučić je za sve "kriv"! A najviše je "kriv" što je Srbija postala uspešna država!

milica

pre 3 godine

Jadni su , ako im se politika bazira na tome kako pljunuti po Vucicu i Srbima.

Kale

pre 3 godine

Sramne optuzbe Mila su za svaku osudu. Jedino mesanje Vucica u Crnoj Gori je pomoc nasem narodu, a i to su osudjivali!

BozaB

pre 3 godine

Vucic je mnogima kriv za sve. Njegov najveci "greh" je to sto danas Srbiju ne mogu da muzu kao nekada.

Nina

pre 3 godine

Kako god Milo prosao , on predsednika krivi za sve .

Dana

pre 3 godine

Mnogi misle da je Vucic,a i da je Srbija, dzak za udaranje i izivljvanje.

Tijana

pre 3 godine

Pa da, ništa drugačije ne bismo mogli ni da očekujemo, jer Vučić je naravno "kriv" za sve, kako u zemlji, tako i u regionu. Očito da pojedinci ne mogu da se pomire sa činjenicom da je zahvaljujuči Vučiću Srbija danas uspešna država koja vodi odgovornu politiku.

Miona

pre 3 godine

Za sve im je kriv predsednik i kad ide i kad ne ide kako treba, krive predsednika. Dokle više!?

Jovana

pre 3 godine

nije to ništa čudno, ti su mediji uvek radili protiv Srbije

Bojan

pre 3 godine

Tajkunska povezanost Srbija-CG. Milo spreman za zatvor!

Milica

pre 3 godine

Da li je moguce da su toliko jadni, da uvek krivca moraju traziti u Vucicu kome je cilj Srbija kao uspesna drzava.

Dejan

pre 3 godine

Proradila tajkunska sprega SRB-CG, Djilas-MIlo!

Nikoleta

pre 3 godine

Stalno im je Vucic kriv.Treba da ih bude sramota.

srna

pre 3 godine

Najlakse je druge okriviti za svoje neuspehe!!!

stole

pre 3 godine

neznam djukanovicu koliko papagaja treba da ponovi jedan te isti slogan kad je vucic u pitanju?toliko mu lizete g.....,samo da bi zadrzali svoje fotelje.neverovatno sta sve ne radite samo da bi opstali.

Tanja

pre 3 godine

Djilas i Djukanovic postali su potpuno nebitni.

Dragan

pre 3 godine

Није Вучић нити било ко из Србије крив што је Мило изгубио изборе већ његово понашање и поступци. Ови избори нека свима буду за наук а доказ је да ко на Цркву крене у старту је пропао и изгубиће власт ! Тако је тренутно у Црној Гори а даће Бог да за своја недела цех плате и Албанци на КИМ.

Željko

pre 3 godine

Koliko vidim formirana je antisrpska osovina Đukanović-Đilas-Šolak podržana naricanjem kvazielite iz kruga dvojke.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija