• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

02.09.2020

09:36

(FOTO) ACO, SRBINE, NAROD JE UZ TEBE! GRAĐANI DALI PODRŠKU VUČIĆU PRED TEŠKE RAZGOVORE! Predsednik izašao i ZAHVALIO OKUPLJENIMA

Politika

(FOTO) ACO, SRBINE, NAROD JE UZ TEBE! GRAĐANI DALI PODRŠKU VUČIĆU PRED TEŠKE RAZGOVORE! Predsednik izašao i ZAHVALIO OKUPLJENIMA

Podeli vest

Beograđani su predsedniku Aleksandru Vučiću pružili podršku pred njegov put u Vašington i Brisel

Povicima “Aco Srbine” i parolama “Podrška za Srbiju”, “Podrška Vučiću”, “Narod je uz Vučića”, okupljeni građani su pozdravili predsednika i pružili mu podršku pred put i teške razgovore koji ga očekuju u narednim danima.

Foto: Objektiv.rs

Predsednik Vučić se zahvalio okupljenim građanima i zamolio ih da veruju u svoju zemlju.

“Hvala vam što ste došli. Sinoć sam još uspeo da saznam da sam kriv i za sve u Crnoj Gori, i to je u redu da budem kriv za sve. Sada idem u Vašington i tamo ćemo da se borimo”, rekao je Vučić.

Foto: Objektiv.rs

Na samom kraju predsednik je poručio građanima da veruju u svoju Srbiju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Taki

pre 3 godine

Puno srece i uspeha u pregovorima u Americi predsednice !

Micko

pre 3 godine

Podrska predsedniku i puno srece u pregovorima. Znamo da ce uciniti i nemoguce za dobro gradjana Srbije i svoju zemlju. To je predsednik koji voli svoju zemlju i narod a ne Milo koji krivicu trazi u svim drugima osim u sebi!

BozaB

pre 3 godine

Narod shvata znacaj predstojeceg sastanka i pruza punu podrsku predsedniku uoci istog.

Nevena

pre 3 godine

Drugacije ne moze biti. predsednik Vucic svim srcem stiti interese Srbije, normalno je da ce ga podrzati svi oni koji zele dobro Srbiji.

Milasim

pre 3 godine

Narod podrzava predsednika i zeli uspeg za dobrobit svih nas.

Rode

pre 3 godine

Narod shvata da je sreća da smo dobili lidera visprenog da se nosi sa najvećim svetskim mangupima koji smqao svoj interes gledaju

Mica

pre 3 godine

Puno srece predsedniku na pregovorima.Svim snagama se bori za nasu zemlju i nas gradjane.Samim tim to govoti koliko voli svoju zemlju.

Dejan

pre 3 godine

Sa razlogom narod veruje Vucicu! Zahvaljujuci njemu i dan danas postoji dijalog oko Kosova. Svi su svesni da bez Srbije nema konacnog resenja. Verujemo u najpovoljniji rezultat za nasu zemlju!

panastasija

pre 3 godine

Човек који из сваке ситуације зна извући најбоље, човек који својим држањем, ставом, чврстином не да на себе и на своју државу! Лидер на кога смо поносни. Желимо му пуно успеха у САД уверени да ће све протећи у најбољем реду.

Nikoleta

pre 3 godine

Zelimo puno srece i upseha nasem predsedniku u pregovorima u Americi.

Mici

pre 3 godine

Smatram da ce Vucic kao uspesni diplomata i politicar odbraniti interese nase drzave.

Ceca

pre 3 godine

Nek se jos jednom vidi da je narod uz predsednika Vucica!

Merima

pre 3 godine

Svi dobro znamo da ukoliko se pojavi mogućnost da se u Vašingtonu razmatra statusno pitanje KiM, odnosno priznanje od strane Srbije, naša delegacija na čelu sa Vučićem odbiće svaki dalji razgovor i napustiti sastanak.

Luka

pre 3 godine

Srbi na KiM iz dana u dan, zato sto su za to zainteresovani, prate sta Srbija nakon godina guranja kosmetskog pitanja pod tepih, cini da bi bio osiguran njihov opstanak, i citava Hotijeva "vojska" ne bi mogla da izbrise rezultate predsednika Vucica.

Ksenci

pre 3 godine

Bez obzira na pritiske, mi nećemo odustati naših nacionalnih interesa.

Ksenci

pre 3 godine

Srecan Vam put predsednice i puno uspeha u pregovorima.

Ana

pre 3 godine

Razgovori nece biti laki, ali su neophodni kako bi se stvari pokrenule .Predsednik je svestan snage Srbije i snage SAD i veoma je realan.

Zoka

pre 3 godine

Tako i treba! Podrska za borbu za Srbiju! Sutra i prekosutra svi treba da budemo ujedinjeni u tome!

Dragan

pre 3 godine

Predsednika VUčića očekuju sastanci u Vašingtonu, želim mu srećan put i mnogo uspeha na sastancima i pregovorima pa da nam po povratku donese lepe vesti za nas i Srbiju.

Perica Savic

pre 3 godine

Vucic ima podrsku naroda i borice se casno za svoju zemlju i njene interese.

LINTA: Podrška Vučiću da odbije Trampa ako traži priznanje Kosova
Politika

LINTA: Podrška Vučiću da odbije Trampa ako traži priznanje Kosova

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta, povodom predstojećih pregovora Beograda i Prištine u Vašingtonu, saopštio je da podržava stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića da odbije sastanak s predsednikom SAD Donaldom Trampom ako SAD budu tražile da Srbija prizna tzv. Kosovo.

30.08.2020

15:25

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija