• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2020

10:39

TRAŽENJE KRIVCA U VUČIĆU ZA SOPSTVENI NEUSPEH JE U NAJMANJU RUKU LICEMERNO! Bečić: Đukanović se bavio pisanjem lažne istorije i na tome bazirao svoju politiku

Politika

TRAŽENJE KRIVCA U VUČIĆU ZA SOPSTVENI NEUSPEH JE U NAJMANJU RUKU LICEMERNO! Bečić: Đukanović se bavio pisanjem lažne istorije i na tome bazirao svoju politiku

Podeli vest

Posle trideset godina neprikosnovene vladavine Crnom Gorom, propagiranja demokratije i evropskih vrednosti od Mila Đukanovića sam očekivao da i poraz na izborima koje je on u potpunosti kontrolisao, prihvati dostojanstveno i racionalno. Traženje krivca za sopstveni neuspeh u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je u najmanju ruku licemerno, saopštio je Igor Bečić, predsednik skupštinskog odbora za bezbednost

O velikosrpskom nacionalizmu govori čovek koji se godinama upinje da u Crnoj Gori zatre sve što je srpsko. Umesto što krivca za svoj neuspeh traži u Srbiji i Vučiću, trebalo bi realno da sagleda probleme partije koju vodi, koja je umesto jasnog političkog i ekonomskog programa ponudila stvaranje neke nove verske zajednice i time udarila na najveće vrednosti jednog naroda, istoriju i identitet.

Umesto da se usmeri na rešavanje problema građana Đukanović se bavio pisanjem lažne istorije i na tome bazirao svoju politiku. Ne vidim kako je Vučić kriv za politiku koju je Đukanović sam odabrao, a narod odbacio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Covek sa toliko godina iskustva treba da prizna da je sam kriv za svoj izborni fijasko.

Tija

pre 3 godine

Djukanovic je sam kriv za ishod izbora. Narod se ne moze prevariti svaki put. Milo je isao protiv Srpstva,svetinja Srpskih, pa i predstavljanja lazne istorije.

Rode

pre 3 godine

Milo krenuo na Srbe i na SPC a sad mu kriv Djavo. Kad se Srbi slože nema poraza

panastasija

pre 3 godine

Само јадни људи траже кривицу у другоме када не успеју. Било је јасно и очигледно да ће Мило изгубити, јер свако ко се бави манипулацијама и лажима свакако неће успети. Народ није глуп.

Marina

pre 3 godine

Pokazalo se da su crnogorci dovoljno odlučni da odbrane svoju državu

Jana

pre 3 godine

Izbori u Crnoj Gori pokazuju volju građana Crne Gore, a ne mešanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u iste. Milo Đukanović je izbore izgubio lošim potezima koje je konstantno radio protiv svog naroda.

Igor

pre 3 godine

Optužiti nekog iz druge države za svoj neuspeh u svojoj državi!? Po mom mišljenju to je bolesno, jadno, bedno i licemerno, dno dna!

Perica Savic

pre 3 godine

Milo je svestan poraza i ovo mu je zadnji trzaj.

Stojan

pre 3 godine

Narodu u Crnoj Gori je dozlogrdio Milo, pa ga je isti taj narod žestoko kaznio na izborima poslavši ga na biro za nezaposlene.

Tanjica

pre 3 godine

Djukanovicu su svi drugi krivi sto je izgubio na izborima. Krivi cak i naseg predsednika,koji je odmah izjavio da se nece mesati u izbore u Crnoj Gori.

Dekisu

pre 3 godine

Djukanovic brze bolje potrcao kod Djilasa. Tacno se vidi kako izgovara njegove reci. Argumenata nema ali optuzbe lete na sve strane. Vucic je za njih izmislio politiku i demokratiju!

Zorica

pre 3 godine

Bez ikakve sumnje Milo Djukanović je sam kriv za ishod izbora. Pa niko na svetu nije u stanju da narod može prevariti svaki put. Milo je išao protiv Srpstva, svetinja Srpskih, pa i predstavljanja lažne istorije.

Filip

pre 3 godine

Milo treba da se pomiri sa porazom. Njegovo ponašanje prema crkvi su građani kaznili na izborima.

Dragan R

pre 3 godine

Milo je sada spreman na sve i svako mu je kriv sto je izgubio podrsku naroda, kome je muka od njegove diktature.

Tanja

pre 3 godine

Djukanovcic je jedini krivac za sopstveni poraz.

Dragan

pre 3 godine

Milo krivca za poraz na izborima ne treba da traži u Srbiji i Beogradu nego u svojoj odluci da u skupštinu usvoji Zakon o slobodi veroispovesti. Antisrpska kampanja koštala ga izbora a glasačima u Crnoj Gori nije se obratio predsednik Vučić već Albanski predsednik Rama što je dodatno iziritiralo građane u Crnoj Gori.

Ana

pre 3 godine

Djukanovic , pravda i istina ns odu nikako zajedno i to je svima nama jasno!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17