• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2020

11:01

NAPADI NA VUČIĆA SU SRAMNI I BESMISLENI! Ðorđević: Milo krivicu treba da traži u sebi i svojim lošim odlukama

Politika

NAPADI NA VUČIĆA SU SRAMNI I BESMISLENI! Ðorđević: Milo krivicu treba da traži u sebi i svojim lošim odlukama

Podeli vest

Ministar za rad i član Predsedništva SNS Zoran Ðorđević izjavio je danas da se Srbija nikada nije mešala u unutrašnja pitanja bilo koje zemlje, pa ni Crne Gore, kao i da su napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića sramni i besmisleni


Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović je sinoć u intervjuu za Njuzmaks Adria optužio Vučića za jaku medijsko-političku agresiju Beograda uoči parlamentarnih izbora u toj zemlji, jer je, kako tvrdi, srpski predsednik "davao jaku podršku velikosrpskom nacionalizmu u Crnoj Gori".


Ðorđević je, reagujući na Ðukanovićeve tvrdnje, ocenio da predsednik Crne Gore i DPS-a nije rasmišljao o posledicama odluka kada je priznavao lažnu državu Kosovo, otimao svetinje, kao i kada je na proslavu Oluje slao svoje generale i trudio se da smanji broj Srba u Crnoj Gori.

"Međutim, kada izgubi izbore onda je za njega jedini krivac predsednik Srbije, a trebalo bi da zna da krivicu prvo treba da traži u sebi i svojim lošim odlukama i postupcima“, rekao je Ðorđević, a saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ðorđević je istakao da Vučić ima jasnu politiku, a to je da Srbija bude ekonomski jaka i da ima najbolje odnose sa svim zemljama u regionu.

"To su ciljevi od kojih nećemo odustati i za čije ostvarenje ćemo se boriti i zalagati iz dana u dan“, naglasio je Ðorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Sam je kriv za to sto ga njegov narod vise ne zeli. Srbija nema nista sa tim.

Nadica

pre 3 godine

Milo krivicu treba da traži u sebi i svojim lošim odlukama.

Nikoleta

pre 3 godine

Ovi napadi na naseg predsednika su sramni i bestidni.

Dragan R

pre 3 godine

Milo Đukanović se vara ako misli da će i dalje moći sejati strah pomoću svoje kriminalne hobotnice. Narod je odlučio: njegovo vreme je prošlo.

panastasija

pre 3 godine

Ђукановић је изгубио. Јасна ствар. То што покушава да некоме другоме припише кривицу говори само о њему. Његовим поступцима је само успео да докаже народу да није достојан владајуће функције. Он сад криви Александра Вучића за мешање у унутрашње ствари Црне Горе, а када се он мешао у наше унутрашње ствари и дао подршку признању независности Косова, шта онда? Он је бар то урадио, а Александар Вучић гледа Србију и не меша се у ствари које немају везе са њиховом политиком, већ је апеловао на очување имовине српске православне цркве, као и мир и стабилност срба у Црној Гори.

Milan

pre 3 godine

Najbolji dokaz Vučiću da radi ispravnu stvar jeste taj kada ga Djukanović i njemu slični napadaju za nešto.

Jovana

pre 3 godine

uspelo mu je da ga njegov narod ne voli, sad su mu drugi krivi

Marko

pre 3 godine

Uspesan covek ce uvek biti "trn u oku" malim neuspesnim ljudima.

Bojan

pre 3 godine

Napadi na Vucica bez i jednog argumenta. Kako se brzo zaboravlja direktan uticaj Albanije u kojem se Milo pre izbora zahvalio Rami na podrsci. Poziv svim muslimanima da glasaju za Mila nije mesanje u izbore a jeste kada Vucic kaze "Cestitacu pobedniku, neka narod odluci na izborima".

Olja

pre 3 godine

Sam je sebi uskocio u stomak. Vera se ne dira i Bog se ne napada.

Daca

pre 3 godine

Uvek je lakše kriviti drugoga. Ovo je sramota šta on radi.

Pera

pre 3 godine

Milo zeli svoj neuspeh da svali na Srbiju i Vucica ali nece mu poci ovaj put za rukom.

Veljo

pre 3 godine

Milogorcima su uvek drugi krivi jer nisu spremni da se pogledaju u ogledalo i krivce za izborni fijasko potraže u sopstvenim redovima.

Radmila

pre 3 godine

Odlcno receno, sam je kriv, vodio je drzavu i narod losim odlukama, i napravio haos Srbima u Crnoj Gori, posle je Vucic kriv.

srna

pre 3 godine

Krivicu treba traziti iskljucivo u sebi, svojim postupcima i svojim lošim odlukama.

Veki

pre 3 godine

Ovaj Milo je velika sramota od coveka ,kako se usudjuje da bilo koga napada za svoj neuspeh! Tvoj narod te ne zeli niko nije kriv do tebe samog,zato cuti i pokrij se usima jado!

Arija

pre 3 godine

Ocajnicki Milo trazi krivca u drugom,ne moze da prihvati da je sam kriv losim vodjenjem drzave.

Filip

pre 3 godine

Srbija se nije mešala u tuđe izbore i Milo treba da prihvati poraz.

Dragan

pre 3 godine

Đukanović je gradio kampanju na antisrpstvu i pokušaju prisvajanja imovine SPC što je do sada nezabeležen slučaj jedne zemlje pa je zato ove izbore i izgubio.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija