• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2020

20:36

PREDSEDNIČE, UZ VAS SMO! Poslanici sa KiM podržali Vučića pred put u Vašington!

Politika

PREDSEDNIČE, UZ VAS SMO! Poslanici sa KiM podržali Vučića pred put u Vašington!

Podeli vest

Narodni poslanici sa Kosova i Metohije danas su u ime srpskog naroda na KiM koji predstavljaju u Skupštini Srbije dali punu podršku državnom timu koji predvodi predsednik Aleksandar Vučić pred predstojeći sastanak u Vašingtonu

Poslanici Danijela Vujičić, Ljubomir Marić i Milan Savić su u zajedničkom saopštenju naveli da će naredni period biti vrlo složen i težak za odbranu Srbije i srpskih nacionalnih interesa po pitanju Kosova i Metohije zbog sve većeg pritiska međunarodnih faktora da se ovo pitanje reši na štetu Srba i Srbije.

Poručuju da je sada važno da pokažemo jedinstvo našeg naroda i da se po pitanju odbrane državnih i nacionalnih interesa ujedinimo i pošaljemo zajedničku poruku kako smo svi odlučni u odbrani Srbije.

- Dok se predsednik Vučić osam godina bori da sačuva i ojača srpski i ostali nealbanski živalj na KiM i da podigne Srbiju iz pepela u kom su je prethodne vlasti i vlastodršci ostavili upravljani interesima stranih agentura, pojedinci poput Ðilasa, Tadića, Jeremića, Obradovića i Jankovića, koji ne predstavljaju nikoga, čine sve da uruše i oslabe svoju zemlju ne samo iznutra, već i da je ocrne van naših granica i da prikažu lažno stanje u svojoj rodnoj grudi - navode poslanici iz poslaničkog kluba Aleksandar Vučić - za našu decu.

PROVALJENI, "PRIŠTINA NIJE SPREMNA"! IZA VELIKIH REČI HOTIJA I EKIPE KRIJE SE STRAH OD SRBIJE! Tramp i ako dođe neće biti priznanja lažne države!



Kažu i da upravo ti predstavnici dela opozicije uživaju u onome što su godinama pokrali od svog naroda, a da će se predsednik Vučić sa svojim saradnicima snagom naroda čiji legitimitet ima boriti da sačuva našu zemlju, koja nakon više decenija beleži istorijske rezultate, kako po pitanju ekonomije, tako i u mnogim drugim oblastima.

- Da međunarodni faktor nije imao dvostruke aršine po pitanju Kosova i Metohije, te da je istim pritiskom i uslovljavanjem ''obasipao'' mutni politički establišment u Prištini, danas bi srpski i ostali nealbanski živalj na KiM ostvarivao sva prava kroz Zajednicu srpskih opština - navode poslanici.

Kažu da je prošlo sedam godina, a da Priština nije ispunila tu jednu jedinu obavezu vezanu za formiranje Zajednice srpskih opština.

Predsednik Aleksandar Vučić boraviće od sutra do 5. septembra u poseti Sjedinjenim Američkim Državama.

Vučić će, kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, učestvovati u razgovorima o ekonomskoj saradnji između Beograda i Prištine, koje organizuje Bela kuća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 3 godine

Razgovori nece biti laki, ali su neophodni kako bi se stvari pokrenule .Predsednik je svestan snage Srbije i snage SAD i veoma je realan.

Luka

pre 3 godine

Za Srbe sa Kosova vrlo jasno Predsednik trazi prava, dogovor i kompromis, a ne nezavisnosnost Kosova i Metohije.

Olja

pre 3 godine

Moramo biti jedni uz druge, bez sloge nista ne vredi.

Ivana

pre 3 godine

Narod je dao punu podršku predsedniku Srbije, da snažno bori za naše interese, i da građani Srbije i te kako znaju da su ovi razgovori teški, i da mora da izdrži sve pritiske koje oseća.

Dunja

pre 3 godine

Svaki pravi rodoljub ce pruziti podrsku predsedniku pred odlazak u Vasington!

Bojansu

pre 3 godine

Ceo narod uz Vucica! Zahvaljujuci Vucicu i dan danas postoji dijalog oko Kosova. Svi su svesni da bez Srbije nema konacnog resenja. Verujemo u najpovoljniji rezultat za nasu zemlju! Verujemo Vucicu!

Tanja

pre 3 godine

Vucica podrzavaju svi ljudi koji zele da Srbija napreduje.

BozaB

pre 3 godine

Izuzetno vazna podrska pred ovaj veoma bitan pzt na kom ce braniti srpske interese.

Merima

pre 3 godine

Podrska poslanika sa Kosova i Metohije Vučiću pred odlazak u Vašington i veoma važan razgovor mnogo znaci i daje mu vetar u leđa da se još jače i snažnije bori za interes srba koji žive u našoj južnoj pokrajini.

Dragan

pre 3 godine

Srbija se trudi i spremna je na dijalog a prvenstveno je bitno ocuvanje mira i stabilnosti u regionu. Srbija zastupa politiku mira i tako se i ponaša i nikome ne preti već samo gleda da obezbedi svoje granice i građane Srbije.

Dejan

pre 3 godine

Srbija učestvuje u pregovorima bez obzira ko ih organizuje, a Priština traži razlog da na razgovore ne dodje. Jer imaju podršku svojih mentora da se tako ponašaju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija