• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.09.2020

11:10

ĐUKANOVIĆ CRTA VUČIĆU METU NA ČELU, OPTUŽUJE GA ZA SVOJ PORAZ!

Politika

ĐUKANOVIĆ CRTA VUČIĆU METU NA ČELU, OPTUŽUJE GA ZA SVOJ PORAZ!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da su optužbe Mila Đukanovića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kriv za njegov izborni poraz u Crnoj Gori crtanje mete na čelo Vučiću


"To moramo jasno da kažemo, jer ako se sutra bilo šta desi da se ljudi koji su to radili ne prave ludi, kao što su se neki mediji pravili ludi kada se to desilo u Srbiji, nažalost, Zoranu Ðinđiću, tada premijeru", rekla je Brnabić na TV Pink.


Brnabić kaže da je juče bilo "Milo i Vučić", "a sada je Vučić srušio tog predivnog čoveka".

"Taj predivni čovek je do juče bio kum balkanski, mafijaški kum. To su oni pričali o tom čoveku, mi nismo pričali ni jedno ni drugo, ni zvanični Beograd, ni predsednik Srbije, ni premijerka. Niko to nije pričao, nego ti mediji kojima je danas taj isti Milo najsvetliji primer demokratije", rekla je Brnabić.

Navela je da je ta neodgovornost dela medija u Srbiji neverovatna, da su isti mediji, iste novine i ista televizija koji su do juče pričali "Milo Vučić" danas pričaju kako je Vučić srušio tog divnog čoveka.

"Je l su najbolji prijatelji i braća ili su najgori nepirjatelji? Pritom, Vučić sve to vreme nijednu jedinu reč ne govori", kaže Brnabić.

Foto: printscreen RTV Pink

Smatra da, prema rezultatima izbora u Crnoj Gori, građani regiona neće da budu taoci politike 90-tih godina 20. veka i da joj je zbog toga izuzetno drago, te da oni hoće da pričaju o ekonomiji, o autoputevima, školama, bolnicama, prosečnoj plati, stopi nezaposlenosti, o budućnosti za njihovu decu.

"Zato glasaju protiv tih ljudi", dodala je Brnabić.

Navela je da je tema ekonomija, te da ako je Vučić u pravu zato što se bori za standard građana, onda glasači u svim drugim zemljama žele da se i njihovi lideri bore za standard građana.

"Nije to velikosrpska agresija, nije to Vučić, to je zdrav razum. To što vi ne možete građanima da objasnite pa vam je Vučić kriv, u redu, ali to jeste, posebno kad dolazi od nekog kao što je Milo Ðukanović, crtanje mete na čelo Vučiću", navela je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lak

pre 3 godine

Premijerka je sasvim upravu,i Djukanovic treba da se stidi svojih reci.

Saša

pre 3 godine

Svojim optužbama je pokazao svoju ,,profesionalnost i ljudskost".

Dejan

pre 3 godine

Milu su građani Crne Gore pokvarili kriminalne šeme, pa je sad ljut na sve i svakog. Umesto što krivca traži u Srbiji, bolje da prizna da je za gubitak izbora krivo njegovo 30-godišnje bavljenje kriminalom.

Jovana

pre 3 godine

Crnogorci ne pristaju na njegove gluposti, previše se osilio

Svetozar Savic

pre 3 godine

Samo malo, kada su ti isti Rusi kupovali nekretnine i zemljiste po CG po abnormalnoj ceni koju ste im ispostavili, bili su dobri pa ste ima namenuli nenormalno visok porez i tu su cutali i sve platili a onda si se ti nasao "junacina" koji uvodi sankcije jednoj velikoj i mocnoj Rusiji e pa obilo ti se oglavu ako sto ti se obilo oglavu i surovanje sa siptarskom mafijom i atak na srpsku pravoslavnu crkvu!!!!!

BozaB

pre 3 godine

Umesto da kao covek prizna poraz on lupeta gluposti. Tipicno.

Milica

pre 3 godine

Milo mora prihvatiti poraz. Vidi se da mu ti tesko ide, jedini krivac sto je izgubio je on. Treba da postane svestan da nema podrsku naroda.

Dalibor

pre 3 godine

Treba da se stidi svojih reci ili nemoze da podnese poraz, kako je radii tako mu se i vratilo.

Marilo

pre 3 godine

Milo se malo prezaigrao pa mu nije jasno sta je uradio drugacije nego u poslednjih 30 godina pa nije "pobedio" na izborima...

Tija

pre 3 godine

Srbija nije krivac ishodu izbora u CG. Sramotni su napadi Mila na Srbiju.

ksenija

pre 3 godine

To sto Djukanovic radi je sramno i nedopustivo.

Bora

pre 3 godine

Djukanovic je smesan ,a taj potez je potez ocajnika da drugome crta metu ,jer sam sebi ne moze da prizna poraz pa su svi drugi krivi osim njega! Tezak egoizam!

Verica

pre 3 godine

Svakog vladara kriminalca ocekuje kraj vladavine kao Djukanovica.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija