• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2020

19:14

OVAJ MULJA! Grenel objavio sumnjiv komentar na Tviteru U VEZI SA TAČKOM 10! Šta se krije iza ovoga?!

Politika

OVAJ MULJA! Grenel objavio sumnjiv komentar na Tviteru U VEZI SA TAČKOM 10! Šta se krije iza ovoga?!

Podeli vest

Izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel oglasio se na društvenoj mreži Tviter i iznenadio javnost

Na objavu američke novinarke srpskog porekla Ksenije Pavlović Mekatir koja je podelila sadržaj tačke 10 na papiru koji je stavljen na sto pred srpsku delegaciju, Grenel je kratko prokomentarisao.

- Nije tačno - napisao je Grenel.


Nije sasvim jasno na šta se odnosi Grenelovo "nije tačno" u objavi na Tviteru - da li on tvrdi da nije tačno da se ova tačka našla na stolu ili da ne traži od Vučića da potpriše ovakav dokument.

U svakom slučaju, jasno je da tu nisu čista posla i da se iza ovakvog komentara Trampovog izaslanika krije sumnjiv cilj.

Podsećamo, Siniša Mali je nešto ranije, u pauzi sastanka, rekao da je na stolu dokument, "nikad gori papir", u kojem je 10. od 16 tačaka međusobno priznanje Srbije i Kosova.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TM

pre 3 godine

Grenel je provaljen,cak i dokaz postoji. Srbija ne pada na igrice.

BozaB

pre 3 godine

Mali si ti Grenele igrac za Vucica. Mislio si da mozes da ga ucenis i nateras da prizna KiM a kada je rekao NE brze bolje krenuo si da se peres.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija