• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

04.09.2020

20:57

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Državnik kakvog od Pašića nismo imali!

Politika

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Državnik kakvog od Pašića nismo imali!

Podeli vest

Možete ga voleti ili mrzeti, ali morate priznati da je predsednik Aleksandar Vučić državnik i diplomata kakvog Srbija nije imala još od velikog Nikole Pašića. Nema tog đilasovsko-obradovićevskog hejtera, nema tog majčinog sina koji može da nađe bar jedan dokaz, bilo kakav argument da je Vučić za, evo već osam godina na vlasti, uradio bilo šta na štetu srpskih državnih i nacionalnih interesa. Naprotiv

Svojom mudrom politikom u maniru šahovskog velemajstora predsednik Srbije sve ove godine uspeva da brod naše kolektivne sudbine sprovede kroz sve silne belosvetske bure, scile i haridbe a da se nijednom nismo ni slupali ni nasukali. Još od prvog "kosovskog sastanka" u Briselu u oktobru 2012. godine, preko osporavanog Briselskog sporazuma za koji se ispostavilo da je najbolji i najčvršći garant srpskih interesa u južnoj pokrajini, do poslednje, ovonedeljne pobede u Beloj kući predsednik Vučić je uvek i na svakom mestu za svoj narod i državu izvukao najbolje i najviše što je u datom trenutku bilo moguće.


Čovek koji je Srbiju kao uvaženog partnera vratio na sve najvažnije svetske diplomatske pozornice, svojim za srpskog političara endemski retkim geostrateškim talentom uspeo je u onome što se mnogima, gotovo svima činilo apsolutno nemogućim - Beograd je danas saveznik i bliski prijatelj i sa Vašingtonom i sa Briselom, i sa Moskvom i sa Pekingom, ali i sa Parizom, Berlinom, Istanbulom, Jerusalimom, Tokiom, Nju Delhijem... Naše državne "akcije" danas u svetu vrede neuopredivo više nego bilo kada za vakta slobista i dosista. Srbija se konačno, pod Vučićem, u najvećem delu planete izborila za status pouzdanog partnera koji ne pravi, nego rešava probleme.


I upravo zato Vučića ovako i ovoliko mrze u regionu. Napadi na predsednika posledično su proporcionalni njegovim i našim, srpskim diplomatskim i ekonomskim uspesima. Samo je sreća što više niko ozbiljan u Evropi i svetu ne veruje u zvečeće laži koje gotovo svakodnevno dolaze iz Podgorice, Prištine, Zagreba, Sarajeva, Skoplja, baš kao što niko iole kredibilan više ne zarezuje ni propagandističke laži beogradske žute ološ-elite.


Elem, veličanstveni trijumf Vučićeve državne politike u Vašingtonu pretvoriće Srbiju u bogatiju državu. Imaćemo svi zajedno više investicija, više posla, više para. A to onda znači i više politike, pa i više opcija za rešavanje našeg najvećeg, kosovskog problema.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiza

pre 3 godine

A ovakvog ulizicu i poltroncinu kakav si ti nikada nismo imali, ni pre ni posle Pašića.

master

pre 3 godine

Samo naslov sve objasnjava, BRAVO PREDSEDNICE VUCICU.

Igor

pre 3 godine

Ljudi, ovo je izdaja Srbije. Ceo SNS i Đilas na ROBIJU.

Lazni Bot

pre 3 godine

Izrael se najvise raduje ovom priznanju Kosova

Tači

pre 3 godine

Ziveo Izrael,ziveo Tramp,ziveo Vucic i svi oni koji su nam obezbedili nezavisnost.

Inrean

pre 3 godine

Potpisao je (zajedno sa Dacicem) briselski sporazum, izdao je Kosovo.

Bre

pre 3 godine

Picousti od Amera dobio penkalo za poneti. Možda ga pokaže Putinu?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija