• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2020

21:32

IZ PRIŠTINE SIKĆU ZBOG ISTORIJSKOG SPORAZUMA! Pljušte optužbe na račun Hotija zbog diplomatske pobede Beograda!

Politika

IZ PRIŠTINE SIKĆU ZBOG ISTORIJSKOG SPORAZUMA! Pljušte optužbe na račun Hotija zbog diplomatske pobede Beograda!

Podeli vest

Dok za zvanični Beograd stižu pohvale zbog potpisivanja bilateralnog sporazuma sa Sjedinjenim Američkim Državama kojim se normalizuju ekonomski odnosi sa Prištinom, za albansku stranu ovaj sporazum je štetan

Politički analitičar Faton Mehmeti govoreći o kosovsko-srpskom ekonomskom sporazumu postignutom sa blagoslovom predsednika Trampa. On kaže da podela Gazivoda i ulazak Kosova u Mini Šengen, znači da Srbija koristi puteve (tzv.) Kosova za izlazak na more i ocenjuje sporazum kao štetan za Kosovo.

Takođe, bivša ministarka pravde Albulena Hadžiu iz Samoopredeljanja, rekla je da su premijer Hoti i njegova ’nelegalna delegacija’ tzv. Kosovu doneli ogromnu štetu.


- Gazivode su podeljene sa Srbijom, odrekao se članstva Kosova u međunarodnim organizacijama, prihvatio članstvo u balkanskom Mini Šengenu i izlazak Srbije na Jadransko more - rekla je Hadžiu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija