• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2020

18:04

(AUDIO SNIMAK) OVAKO ŠABAČKI ŠERIF KUPUJE GLASOVE! Birmančević: Novac se iznosi iz Fudbalskog kluba Mačva, a onda... RASKRINKANA ŠEMA ZELENOVIĆA I PETROVIĆA!

Politika

(AUDIO SNIMAK) OVAKO ŠABAČKI ŠERIF KUPUJE GLASOVE! Birmančević: Novac se iznosi iz Fudbalskog kluba Mačva, a onda... RASKRINKANA ŠEMA ZELENOVIĆA I PETROVIĆA!

Podeli vest

Boban Birmancević, poverenik Gradskog odbora SNS u Šapcu i narodni poslanik objasnio je šta je dešava na dan ponovljenih izbora na 27 biračkih mesta u tom gradu i razotkrio kriminalne radnje čoveka od poverenja Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića

- Poštovani građani, na današnjim izborima ključna nepravilnost koju moraju svi građani Srbije da znaju da je član veća Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića Dragan Nikolić zvani Ćora, kupovao glasove, davao novac za glasove, iznosio je novac iz Fudbalskog kluba Mačva, novac je tu, glasovi su tu, svedoci su tu. Mora da se stane na put lopovima i kupovini glasova. Takođe, smetnja na telefonu GIK otklonjena je u najkraćem mogućem roku, a za nju smo saznali iz medija. Telekom Srbija i SNS nema nikakve veze sa prekidom veze - objasnio je Birmančević.

Sve detalje poslušajte u videu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 3 godine

Pod hitno da intervenise MUP. Dva coveka se ozbiljno sprdaju sa izbornim procesom. Petrovica momentalno u istrazni!

Filip

pre 3 godine

Zelenović je prevršio svaku meru. Nadležni organi treba da reaguju.

Zoran

pre 3 godine

Građani su rešili da oslobode Šabac od Zelenovićeve tiranije.

BozaB

pre 3 godine

Zelenovic samo tako i dolazi do glasova, jadno i bedno.

Milan

pre 3 godine

Zelenovica i kompaniju na sud. Ne mogu vise da se sakriju. Bice iskopan svaki papirni trag njihovih mahinacija.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija