• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2020

08:48

HVALA NA PODRŠCI! Vučić: Dobar sastanak sa Varheijem

Politika

HVALA NA PODRŠCI! Vučić: Dobar sastanak sa Varheijem

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je komesaru za susedsku politiku i proširenje EU Oliveru Varheiju, sa kojim se jutros sastao u Briselu, na značajnoj podršci koju Evropska unija pruža kroz eknomski, politički i vrednosni dopirinos napretku Srbije


"Posebno hvala komesaru na tome što mu nije teško da čuje i sasluša predstavnike Srbije, ma kako to nekome čudno zvučalo. Veoma dobar razgovor", napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram profulu nakon sastanka sa evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje.


Vučić i Varheji su, kako je ranije najavljeno, razmatrali napredak Srbije na putu evrointegracija u svetlu godišnjeg izveštaja koji bi Evropska komisija trebalo da objavi početkom oktobra.

(FOTO) RADNI DORUČAK! Vučić se u Briselu sastao sa Oliverom Varhejijem

Očekuje se da Komisija zajedno sa izveštajem o napretku zemlja u procesu pristupanja EU objavi i veliki ekonomsko investicioni plan za Zapadni Balkan.

U nastavku drugog radnog dana u Briselu, predsednik Srbije od 11 časova učestvuje na novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou.

BONUS VIDEO:

ŠTA JE TO NA NEBU? Zapanjujući prizor šokirao ceo grad!

ŠOK! UDARILA GA STRUJA! Neverovatan snimak radnika na terenu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Mnogo znaci to sto se dijalog obavlja pod okriljem EU.

Bojan

pre 3 godine

Dobro je da imamo bilo kakvu podrsku iz EU. Verheji je ozbiljan politicar, siguran sam da odlicno razume poziciju Srbije.

Željko

pre 3 godine

Evropska unija pruža Srbiji nemerljivu ekonomsku i političku podršku na putu evrointegracija. Zato je važno graditi dobre odnose sa EU, kao značajnim međunarodnim činiocem.

anastasija

pre 3 godine

Подршка ЕУ је јако важна, Србија се залаже за мир и стабилност у свету, то и виде остали, зато и пружају подршку да напредујемо и будемо бољи и јачи.

Milan Vrbas

pre 3 godine

Ukoliko razgovori u Briselu budu bar donekle konstruktivni i korisni za Srbiju kao oni u Vašingtonu, onda itekako imamo čemu da se nadamo.

nunfuck legion

pre 3 godine

Našem Predsedniku i srbiji puno znači podrška iz EU.

Tanja

pre 3 godine

Sastanak je veoma uspesan i koristan za Srbiju.

Daliborka

pre 3 godine

Verheji je ozbiljan političar, siguran sam da odlično razume poziciju Srbije. Nema nikakve sumnje iz dana u dan Srbija jača međunarodne odnose zahvaljujući Aleksandru Vučić, državnici drugih zemalja žele da čuju glas Srbije.Srbija ima svoj jasan cilj, a cilj nam je da pristupimo EU. Sve pohvale i puna podrška.

Ivan

pre 3 godine

Srbija ofanzivno ide u pravcu resavanja problema i podrska za takvu politiku.

ksenija

pre 3 godine

I da se nadje, Srbija neće priznati nezavisnost Kosova.

ksenija

pre 3 godine

Pokusavaju oni malo malo pa da provuku to priznanje. Pa i da se tu potpise nece proci skupstinu...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija