• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

18:30

HRVATSKI MEDIJI POBESNELI ZBOG SNAŽNE SRBIJE KOJU GRADI VUČIĆ: Pa on nas za*ebava u sred Brisela, a Srbija će imati veći BDP od Hrvatske već naredne godine!

Politika

HRVATSKI MEDIJI POBESNELI ZBOG SNAŽNE SRBIJE KOJU GRADI VUČIĆ: Pa on nas za*ebava u sred Brisela, a Srbija će imati veći BDP od Hrvatske već naredne godine!

Podeli vest

Mediji širom Hrvatske pobesneli su zbog snažne Srbije koju gradi naš predsednik Aleksandar Vučić

Tokom obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića medijima u Briselu, pitanje mu je postavio i novinar hrvatskog Večernjeg lista, koga je zanimalo da li će se on prikljužiti akciji premijera Andreja Plenkovića za pomirenje u regionu...

Predsednik Srbije je odgovorio da mu je drago zbog tolikog interesovanja hrvatskih medija, a nakon toga hrvatski portali prosto su pobesneli zbog snažne Srbije koju gradi predsednik Aleksandar Vučić.

Foto: Printscreen

"Dnevno.hr" objavio je tekst sa naslovom "Ludnica u briselu! Vučić se sprda sa Htvatima"! 

Kako se objašnjava u tekstu, Hrvatima je krivo što će već naredne godine Srbija imati veći BDP od njih! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Tačno..odlepili su skroz..posebno Jutarnji..svaki dan o Vučiću.

Perica Savic

pre 3 godine

Kako Srbija jaca to ce Hrvati sve vise da nas napadaju.

Filip

pre 3 godine

Hrvatima smeta svaki uspeh Srbije i zato nas napadaju u njihovim medijima.

Miodrag

pre 3 godine

Kako su bedni, pa prvo logično je da duplo veća Srbija ima veći BDP od Hrvatske, a drugo šta fali ako je Srbija ekonoski jača pa to treba da raduje i Hrvate jer će Srbi više para trošiti na Jadranu. Dokle više da robujemo balkanskom načinu razmišljanja?

Darec

pre 3 godine

Čim Hrvati histerisu na Vučiča znaci da je odličan za Srbiju.

Vera

pre 3 godine

Ne stvarno kako je moguće to da Srbija koja je skoro DUPLO veća država od Hrvastka već 30g ima manji BDP od te Hrvatske pa to i jeste za plakanje a ne za ovakav naslov. I ko to kaže da će Srbija da stigne RH naredne godine ako će RH dobiti milijarde od EU i ako su procene da će rasti za 7% ako je sada hrvatska plata DUPLO veća od srpske....? Ali svejedno lepo je da se toliko interesujete za mišljenja regionalnog lidera pa vam je Hravstka svaki dan na tapeti.

Mile

pre 3 godine

Ne samo Vučić pa cela Srbija treba da plače od sreće ako posle 30g stigne hrvatski BDP ali narodu to malo vredi ako ne stigne njihove plate koje su duplo veće a od 23g uzimaju EVRO pa će otić ispred Srbije ovako kako Slovenija ode ispred svih.

Mikan

pre 3 godine

Hrvati mogu da se busaju u grudi koliko hoce, brojevi su brojevi i njih ne mogu da sakriju.

Milan

pre 3 godine

Hrvatima se i ovako iselise radnici iz drzave. Ne mogu da skupe dovoljno da odrade letnju sezonu na moru pa mole sa strane.

Djole

pre 3 godine

Hrvati ne mogu da podnesu uspeh Srbije, jer njima odgovara ona mala, jadna zemlja koju svi sazaljevaju. Pri tom, svuda smo ih vec prestigli i sujeta im radi 200 na sat. Ali sto bi se reklo, ko gubi ima pravo da se ljuti!

Tanja

pre 3 godine

Hrvati vise ne mogu da skriju svoju mrznju prema Srbiji pa daju ovakve izjave.

dara

pre 3 godine

Sto je Srbija jaca to je sve vise napada od strane Hrvata..

Goca

pre 3 godine

Hrvati mogu samo da besne,jer su velike sanse na strani Srbije. To im se ne svidja, ali je to, iskljucivo, njihov problem

Tisma Mane

pre 3 godine

Jos za kratko vreme, Srbija ce imati bolji standard zivota u odnosu na Hrvatsku!

Veljo

pre 3 godine

Rad donosi rezultate, a to komšijama očigledno smeta.

Bilja

pre 3 godine

Hrvatskoj jedino zelim da im sve po zasluzi bude. Niko ne gura nosic u Srbiju toliko koliko ga ylonamerni Hrvati guraju.

Milan Vrbas

pre 3 godine

Sve je do prioriteta. Prioriteti određuju veličinu uspeha. Dok je Srbiji prioritet mir i ekonomska stabilnost, Hrvatska i dalje traži načina da otežava život preostalim Srbima. Otud i njihove bojazni, ko nema dobre namere, ne može se ni nadati dobrome.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija