• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.09.2020

21:17

SNS: Zelenoviću, Šabac je glasao i pokazao ti put u istoriju!

Politika

SNS: Zelenoviću, Šabac je glasao i pokazao ti put u istoriju!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac poručio je danas odlazećem gradonačelniku Nebojši Zelenović da je Šabac glasao jasno da jasnije ne može i pokazao mu put u političku istoriju, bez obzira na njegovu do sada najperfidniju tvrdnju da mafija stoji iza naprednjaka

Lokalni SNS je osudio tvrdnje Zelenovića da "mafija stoji iza SNS" i da se "bavila izborima u Šapcu", uz ocenu da je u oštroj konkurenciji Zelenovićevih, kako kažu, laži i izmišljotina, ta poslednja, kao najgora i najperfidnija zaslužula posebno mesto.

Dodaju da je Zelenović najavio da će se obratiti svim "državnim i međunarodnim institucijama" i da će insistirati na još jednom ponavljanju izbora.

"Zelenović tim negira osnovni princip demokratije - pravo građana da biraju ko će ih predstavljati i upravljati zajednicom", navodi SNS Šapca i dodaje da je za Zelenovića i Petrovića očigledno da su jedini pošteni izbori oni na kojima oni nisu izgubili.

Lokalni SNS smatra da, kada se uzme u obzir sve pa i njegov mentor Dušan Petrović, sa kojim,"gaji veze sa kriminalom" reč je o "klasičnom mehanizmu projekcije - težnji Zelenovića da sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi prebaci na druge osobe, pripisujući im slične osobine".

Zelenović ih, kako dodaju, optužuje i pominje mafiju koja je, navodno, kristarila automobilima i primoravala ljude da glasaju za SNS, iako je, kako kažu, cela Srbija mogla da vidi da su baš Zelenovićevi aktivisti krstarili gradom i prebacivali džakove sa glasovima iz jednog u drugi automobil.

Suočen sa skorim i konačnim silaskom sa vlasti, Zelenović smatra, kako ocenjuje lokalni SNS, da će mu i građani poveravati ako je ubedio sebe da su za njegov nerad i neuspeh krivi "mafija i zli naprednjaci".

Zelenović bi, kako kaže, u objašnjavanju kriminala koji vlada u Šapcu i koristi se u izborne svrhe mogao da pomene i Zorana Nenadovića Kinu koji, kako navode, organizuje i koordinira "rad na terenu" - kupovinu glasova, po čemu su Zelenović i Petrović poznati..

"Zelenoviću, budi barem jednom pošten, budi čovek. Šabac te ne želi", navodi lokalni odbor SNS i pita šta ti je još potrebno?

SNS Šapca je poručio Zelenoviću da ne brine za grad koji je odabrao razvoj, investicije i budućnost glasajući za SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

NIJE ON DZABE GREBAO I PLACAO GLASACE DA OSTANE NA VLASTI VREME CE POKAZATI SIGURNO KAKVIM SE LOPOVLUCIMA BAVILA VEC BIVSA VLAST.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17