• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.09.2020

22:00

PS: Građani ni danas ne znaju šta je sve Tadić potpisao!

Politika

PS: Građani ni danas ne znaju šta je sve Tadić potpisao!

Podeli vest

Pokret socijalista, povodom izjave bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da je "Aleksandar Vučić potpisivanjem sporazuma u Vašingtonu napravio najveći politički skandal u političkoj istoriji Srbije", poručio je da građani Srbije ni danas ne znaju šta je sve Tadić potpisivao u njihovo ime, da je izdao i prevario Srbiju i da je gotovo odveo u bankrot

- Tadić koji kao ministar odbrane nije uradio baš ništa da zaštiti Srbe koje su 2004. godine Šiptari ubijali i proterivali, nema pravo da komentariše, a još manje da deli lekcije Vučiću. Tadić besramno komentariše odredbe sporazuma iz Vašingtona, a kada je bio na čelu Srbije lagao je Rusiju i preko noći menjao rezolucije u UN - saopštio je Pokret socijalista.

Ta stranka navodi da, kada je 2008. godine takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost, Tadić pobegao u Rumuniju kao poslednja kukavica.

- Za vreme Tadićevog mandata premešteni su razgovori iz UN u Brisel, doveli su Euleks na KiM i oterali Unmik, postavili su granice između Srba i Srba, a ni danas ne znamo šta su sve to Tadićevi Jeremić i Stefanović ispotpisivali u ime Srbije - naveli su iz partije Aleksandra Vulina.

Aleksandar Vučić nije ništa potpisao što nije u interesu Srbije, navpodi PS i dodaje da je zato Tadić za vreme svoje vlasti radio sve protiv interesa Srbije i izvinjavao se za sve za šta Srbija nije kriva.

Znatno je otežao pregovaračke pozicije Srbije i 2012. godine je Srbiju doveo do bankrota, naveli su iz PS.

- Čovek koji je ćutao kao predsednik Srbije dok su ponižavali Srbiju i Srbe, treba da ćuti i sada kao predsednik jedne male vanparlamentarne stranke - kazali su iz PS povodom izjave Tadića da je Vučić potpisivanjem sporazuma u Vašingtonu napravio politički skandal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

Зато га је народ каснио... Зато је изгубио ИЗБОРЕ ОД НИКОЛИЋА... А ако је учинио криминал за Србију и српске националне интересе, постављам логично питање: ЗАШТО НИЈЕ ПРОЦЕСУИРАН као сваки криминалац који је био некад на власти...? Не видим ОПТУЖНИЦУ нити против Тадића, нити против Јеремића нити против Ђиласа...Па шта су они...? МОЖДА "БЕЛИ МЕДВЕДИ"...?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija