• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2020

20:48

(VIDEO) RATKO DMITROVIĆ ODGOVORIO OGNJENU RADONJIĆU NA LAŽNA TUMAČENJA SPORAZUMA U VAŠINGTONU!

Politika

(VIDEO) RATKO DMITROVIĆ ODGOVORIO OGNJENU RADONJIĆU NA LAŽNA TUMAČENJA SPORAZUMA U VAŠINGTONU!

Podeli vest

Profesor Filozofskog fakulteta Ognjen Radonjić izneo je danas niz lažnih tumačenja sporazuma u Vašingtonu. Tim povodom oglasio se poznati novinar i član Srpskog patriotskog saveza Ratko Dmitrović

Danas se pojavilo zapažanje profesora Filozofskog fakulteta Ognjena Radonjića u kome on kaže da je Srbija poslednjom stavkom odloženo pristala na priznanje lažne države Kosovo. 

Na to je reagovao Ratko Dmitrović.

- Ja to ne mogu to da zaključim. Voleo bih da mi on to objasni na osnovu čega to vidi? Da je tamo rečeno Srbija priznaje Kosovo kao nezavisnu državu, hipotetički, ali ga odgađa za godinu dana, onda bi mogao to da kaže, ovako to pada u vodu. Nije mi jasno kako je to zaključio - rekao je Dmitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Ratko - čovek koji naplaćuje srpstvo..pa, čim s nekim toliko pregovaraš, pričaš, praviš sporazume i ostala čuda, znači da ga uvažavaš u najmanju ruku..ne moraš ženi reći svaki dan da je voliš, valjda ona to vidi i oseti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija