• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2020

12:48

NISAM ZAINTERESOVAN DA NI NA KOJI NAČIN ODGOVARAM NA TAKVE STVARI! Vučić o tenzijama u Crnoj Gori: Žao mi je što neki uvek i u svemu pronađu Srbiju

Politika

NISAM ZAINTERESOVAN DA NI NA KOJI NAČIN ODGOVARAM NA TAKVE STVARI! Vučić o tenzijama u Crnoj Gori: Žao mi je što neki uvek i u svemu pronađu Srbiju

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je žao zbog velikih tenzija u Crnoj Gori nakon parlamentarnih izbora u toj zemlji, kao i da mu je žao što neki uvek kada je to potrebno u svemu pronađu Srbiju


U intervjuu Dnevnom avazu, na pitanje da prokomentariše rezultate izbora u Crnoj Gori i dešavanja nakon njih, Vučić je odgovorio da to ne želi da komentariše, da nije davao nikakve izjave po tom pitanju, te da mu je žao zbog velikih tenzija.

SRPSKE SLUŽBE BEZBEDNOSTI PRE VAŠINGTONA IMALE INFORMACIJE DA ĆE BITI TAČKE 10! Vasiljević: Vučić je na ovo pokušavao da upozori i evropske zvaničnike!

“Žao mi je zbog toga što neki ljudi uvek kada je to potrebno u svemu pronađu Srbiju. Ali, da budem iskren, nisam zainteresovan da ni na koji način na takve stvari odgovaram”, rekao je Vučić.

Vučić je poručio da Srbija želi dobru saradnju i da veruje da će imati veoma dobru saradnju s Crnom Gorom, ko god je danas i ko god bio sutra na vlasti.

BONUS VIDEO:

ALO IDIOTE, TO ŠTO ĆEŠ TI DA POGINEŠ NI PO JADA, UBIĆEŠ NEKOG MANIJAČE! Šok snimak iz centra Beograda!

DA LI BISTE PROBALI SARMICE OD PČELA! Specijalitet samo za najhrabrije!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 3 godine

Srbija je za razliku od nekih proslih vremena pocela snazno da gleda i da se bori za svoj interes. To je sada mnogima trn u oku. Ali neka, morace da nas postuju, hteli ili ne.

Milica

pre 3 godine

Srbija je lider u regionu, svi su toga svesni i njenog velikog uticaja mada predsednik nije imao nameru da se meša

Tijana

pre 3 godine

Mnogima je Srbija trn u oku. Ne mogu da nam oproste uspehe na svim poljima.

Ksenci

pre 3 godine

U Crnoj Gori mora da prevlada razum. Doslo je vreme da Milo Djukanovic ode sa vlasti. Srbija je opredeljena za mir i stabilnost celog regiona

Filip

pre 3 godine

Srbija se uvek zalaže za mir i stabilnost u regionu.

Nikoleta

pre 3 godine

Svima je nasa zemlja trn u oku,i nikako ne mogu da nam oproste uspeh na svim poljima.

Zoka

pre 3 godine

Uspeh Srbije je mnogim zemljama trn u oku, zato traze svaku priliku da izmisle bilo sta i da je uvuku u svoje probleme. No, nece im uspeti!

Pera

pre 3 godine

Milogorcima je uvek kriva Srbija kad dozive neuspeh na izborima.

Stojan

pre 3 godine

Unutrašnja pitanje Crne Gore koje sami treba da reše, bez da nas optužuju za izborni neuspeh.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija