• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.09.2020

08:39

ERDOGAN ZVAO VUČIĆA I TAČIJA, evo o čemu su razgovarali!

Politika

ERDOGAN ZVAO VUČIĆA I TAČIJA, evo o čemu su razgovarali!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan razgovarao je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom privremenih prištinskih institucija Hašimom Tačijem, prenela je agencija Anadolija


Kako je saopštila Direkcija za komunikacije Predsedništva Turske, Erdogan je obavio odvojene telefonske razgovore sa Vučićem i Tačijem.

VUČIĆ SE OGLASIO ZA AVAZ O SASTANKU U VAŠINGTONU: Radio sam sve što mogu za moju zemlju, za Srbiju!

Navedeno je da je razgovarano o jačanju odnosa između Turske i Srbije i Turske i takozvanog Kosova i o regionu.

Sagovornici su se saglasili da nastave blisku saradnju i konsultacije o bilateralnim i regionalnim pitanjima.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! SAMO U INFORMERU! Đani Ćurčić petkom najavljuje fudbalski vikend! SVE ĆE DA GORI!

POSLE 8 DECENIJA PRVI AVION SLETEO NA GORSKI AERODROM GALOVIĆI!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 3 godine

Srbija postaje ozbiljan lider na Balkanu. U toku je velika bitka svih zemalja za ocuvanje ekonomije. Mislim da smo na dobrom putu.

Deki

pre 3 godine

Erdogan je veoma uticajna politicka figura.Srbija neguje dobre odnose saTurskim predsednikom.

sasa

pre 3 godine

podrška Turske u ovoj situaciji nam mnogo znači a ujedno je važno za ceo Balkan

Ratko

pre 3 godine

Jačanje dobrih odnosa u regionu je prioritet, kako ekonomskih , tako i međuljudskih i sigurno je da Erdogan tu može mnogo da pomogne na poboljšanju čitave situacije.Bitna je dobra namera.

Filip

pre 3 godine

Intenzivna saradnja sa Turskom je važna za napredak celog regiona.

Dejan

pre 3 godine

Srbija je zahvaljujući Aleksandru Vučiću unapredila svoje odnose, i sa onim državama koje nam i nisu bile naklonjene u bliskoj prošlosti.Ali zahvaljujći politici naše države sve više vraćamo stare i dobijamo nove prijatelje.

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučić i Erdogan zajedno treba da uspostave dobre ekonomske veze, dobre bilateralne, nove projekte, nove investicije. Aleksandar Vučić je dao veliku podršku svim državama na svetu.Hvala Turskoj na ovoj velikoj pomoći.

BozaB

pre 3 godine

Znace nam dobri odnosi sa Turskom na svakom polju.

Djovani

pre 3 godine

Ekonomija je ostati partner sa Velikim Ajkulama a i sa Malim Turskim Ribicama.

SRPSKE SLUŽBE BEZBEDNOSTI PRE VAŠINGTONA IMALE INFORMACIJE DA ĆE BITI TAČKE 10! Vasiljević: Vučić je na ovo pokušavao da upozori i evropske zvaničnike!
Politika

SRPSKE SLUŽBE BEZBEDNOSTI PRE VAŠINGTONA IMALE INFORMACIJE DA ĆE BITI TAČKE 10! Vasiljević: Vučić je na ovo pokušavao da upozori i evropske zvaničnike!

Savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević gostovala je u jutarnjem programu TV Prva gde je govorila o tome kako su tekli pregovori Beograda i Prištine u Vašingtonu ali je istakla i da je Srbija imala saznanje pre odlaska srpske delegacije u Vašington da će se na papiru naći nešto što ima veze sa međusobnim priznanjem

09.09.2020

10:01

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija