• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2020

19:22

(VIDEO) PO PLAČU I KUKANJU NAŠIH PROTIVNIKA SE VIDI KO JE BOLJE PROŠAO U VAŠINGTONU! Smajlović RASTURILA dušebrižnike koji su protiv Srbije: Vučić je bio rame uz rame sa Trampom!

Politika

(VIDEO) PO PLAČU I KUKANJU NAŠIH PROTIVNIKA SE VIDI KO JE BOLJE PROŠAO U VAŠINGTONU! Smajlović RASTURILA dušebrižnike koji su protiv Srbije: Vučić je bio rame uz rame sa Trampom!

Podeli vest

Poznata novinarka i nekadašnja urednica lista "Politika" Ljiljana Smajlović gostujući na Prvoj televiziji komentarisala je sporazum u Vašingtonu, a zatim začepila usta svim dušebrižnicima koji su bili protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i koji su danima pričali da će Priština izaći kao pobednik

Voditeljka emisije postavila je Ljiljani Smajlović pitanje:

Da li smo mi sada u odnosu na pre dve nedelje spoljnopolitički jači ili slabiji?

- Važne stvari su se desile. To je lako pitanje. Mi smo jači, naravno. Nema govora. Vučić nije moćan kao Tramp, ali je bio u najmanju ruku izjednačen sa njim. Priština je otišla u Ameriku sa mišlju da će da potpišu, ali ništa od toga. Vidi se i po plaču i kukanju naših protivnika ko je bolje prošao - rekla je Smajlović.

Nakon toga, Smajlović je pričala o reakcijama koje su izostale i do kolena potukla one koji su protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Mislila sam da će da usledi nešto što je uvek usledilo. Sindrom poremećaja VUčić. A to je, šta god uradi Vučić oni će da ga napadnu. Politički život u Srbiji se sveo na to ako ne mogu da naškode Vučiću, da mu bar malo napakoste - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija