• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2020

19:41

TADIĆ I DALJE RADI KAKO ĐILAS SVIRA! JOVIČIĆ: Dokaz za to su saopštenja SDS!

Politika

TADIĆ I DALJE RADI KAKO ĐILAS SVIRA! JOVIČIĆ: Dokaz za to su saopštenja SDS!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić istakao je danas da Boris Tadić i dalje radi kako Dragan Đilas svira. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Da Tadić i dalje radi kako Đilas svira dokazuje i današnje saopštenje SDS-a, u kome su samo prekopirane laži Đilasovih medija.

Očigledno je da ujedinjeno razjedinjena Đilasova opozicija i dalje zna samo horski da ponavlja laži i to sa ciljem da se diskredituju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a zahtevom za smenu direktora policije pokušavaju da diskredituju ministra Stefanovića.

Ne brine Tadić, kao ni Đilas, za bezbednost građana, nisu nikada ni brinuli, statistika to govori neumoljivo, oni samo traže način da napadnu političke neistomišljenike i da oslabe Vučića napadom na njegove bliske saradnike.

Ne mogu ni Tadić ni Đilas da oproste Vučiću što se u Vašingtonu izborio za srpske interese, kao što ne mogu da mu oproste apsolutnu podršku građana za rezultate koje niže. Isto tako ne mogu Stefanoviću da oproste što hapsi narko-dilere i kriminalce koji nekako uvek imaju veze sa Đilasom i njegovim saradnicima. Zaslepljeni mržnjom Đilas, Tadić, Jeremić i njihovi saborci kontradiktorni u svojim lažima, više ne znaju ni šta rade ni šta govore, ali samo znaju da po svaku cenu hoće na vlast, pa se ne libe ni lažne vesti da prave i da fabrikuju afere gde ih nema.

Ništa novo, odavno znamo da Đilasovci, gde i sam Tadić očigledno pripada, nemaju ništa drugo da ponude građanima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija