• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2020

13:42

HLADAN TUŠ ZA ALBANCE IZ BRISELA! Stano: Priština ima međunarodnu obezu da primeni ZSO

Politika

HLADAN TUŠ ZA ALBANCE IZ BRISELA! Stano: Priština ima međunarodnu obezu da primeni ZSO

Podeli vest

Portparol EU Peter Stano kaže da je Priština u obvezi da primeni sporazum o Zajednici srpskih opština na koji se obavezala "u dobroj volji" 2013. godine, stavljajući svoj potpis na Briselski sporazum


"Briselski sporazum je potpisan od strane svih učesnika u procesu i on je važeći. Šta više, ratifikovan je i u kosovskom parlametu. Kosovo je tako preuzelo međunarodnu obavezu da primeni ovaj sporazum. Na njima je da kažu kako će da ga primene”, kaže Stano za Tanjug.

POČELA NOVA RUNDA DIJALOGA U BRISELU! Beograd insistira na Zajednici srpskih opština

Na pitanje Tanjuga kako ocenjuje prmenu na agendi današnjih ekspertskih razgovora u Briselu, Stano ponavlja da je na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Avdulaha Hotija dogovoreno da se nastave razgovori i o međusobonim finasijskim potraživanjima i o statusu nevećinskih zajednica.

TEHNIČKO-EKSPERTSKI RAZGOVORI O NORMALIZACIJI ODNOSA! U Briselu danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine

"Ove teme su vrlo komleksne i obe strane su se dogovorile prethodnih dana da se današnji sastanak ceo posveti pitanju finsijskih potraživanja. Kao nastavak ovog sastanka uslediće razgovori o nevećinskim zajednicama narednih dana", zaključio je Stano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija