• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

09:52

TADIĆ I JEREMIĆ DALI NAŠIH MILION EVRA ZA SILEDŽIJU, A NE DRŽAVA! Tatjana Macura podsetila na SKANDAL državnog vrha!

Politika

TADIĆ I JEREMIĆ DALI NAŠIH MILION EVRA ZA SILEDŽIJU, A NE DRŽAVA! Tatjana Macura podsetila na SKANDAL državnog vrha!

Podeli vest

Skandal sa novim bekstvom Miladina Kovačevića, koji je pretukao devojku, ponovo je doveo osvedočenog nasilnika u žižu srpske javnosti

Reč je o dobro poznatom povratniku, koji je zbog svog nasilničkog ponašanja u SAD koštao građane Srbije milione. I to dolara!

Podsetimo, nije tada država dala milion dolara za njegovu slobodu već su to uradili ljudi koji su godinama gurali Srbiju u dužničko ropstvo - Boris Tadić, Vuk Jeremić i Borko Stefanović.

Trojka koja je obavljala glavnu ulogu u spoljnoj politici Srbije 2008. su ovog siledžiju izvukli iz Amerike po paprenoj ceni, našta je i na društvenim mrežama upozorila i bivša polanica Tatjanma Macura.

- Trojica uvaženih kolega, koji danas sede u vrhu tri različite opozicione stranke, su učinili sve da se 2008. godine iz džepova gradjana izvuče oko milion evra da bi se ova baraba izvukla iz USA uz svojevrsni diplomatski skandal. Ako se lideri pitaju zašto neće da ih prate... - napisala je Macura na Tviteru.

Brojna su muišljenja da su Đilasova i Tadićeva vlast javno uveli nasilje u društvo kao poželjnu stvar i poslali poruku nasilnicima - samo tucite i prebijajte, država će sve platiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava

pre 3 godine

Zaboravili ste i cetvrtu osobu njegovog rodjaka ZIVADINA KOVACEVICA , on je spasio ovog NASILNIKA !!!

Dusan

pre 3 godine

Jel on to vec osudjen ako nije da malo pripazite sta trabunjate a ?

zdjurdjevic

pre 3 godine

Ne vredi ti Tatjana, možeš da i dalje nastaviti da "ližeš" dupe vlastima, pukla si jer te je narod dobro procenio.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija