• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

08:45

DRITANE, NE UVLAČI VUČIĆA U KAFANSKE TRAČ PARTIJE! Čučković Abazoviću: IZVINI SE ZBOG LAŽI O PREDSEDNIKU SRBIJE!

Politika

DRITANE, NE UVLAČI VUČIĆA U KAFANSKE TRAČ PARTIJE! Čučković Abazoviću: IZVINI SE ZBOG LAŽI O PREDSEDNIKU SRBIJE!

Podeli vest

Zahtevam od Dritana Abazovića, velikog političara iz Crne Gore, koji je osvojio manje glasova u celoj državi nego Vučić u Obrenovcu da se izvini građanima Srbije za paušalne i netačne optužbe koje iznosi na račun predsednika Srbije, poručio je član Predsedništva SNS i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković

 

Povodom izjave lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića da su svi vodeći političari u regionu u "istom biznisu", uvlačeći u tu priču i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Čučković je na Tviteru napisao:

Foto: Tanjug

- Zahtevam od Dritana Abazovića,velikog političara iz CG koji je osvojio manje glasova u celoj državi nego Vučić u Obrenovcu da se izvini građanima Srbije za paušalne i netačne optužbe koje iznosi na račun predsednika Srbije - poručio je Čučković i dodao:

Foto: printscreen Twitter

- Kao neko ko planira da bude veliki ministar diplomatije CG,Dritana pozivam da od Aleksandra Vučića uči kako se pravi država,jaka i priznata od najmoćnijih sila na Svetu Uvlačiti ime takvog državnika u kafanske trač partije nije mudro i ne doprinosi stabilizaciji odnosa sa Srbijom - zaključio je Čučković.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Abazoviću, već se arogantno ponašaš a tek si startovao...sa takvim ponašanjem proći ćeš kao i Kurti, imaćeš svoju vladu celih mesec dana.

Pravednik

pre 3 godine

Dritane, od*ebi te četnike i koaliraj s Milom ili ostani neutralan.

Nada

pre 3 godine

Taman kada se pomislilo da ce u Crnoj Gori krenuti na bolje i da nece provocirati niko Srbiju pojavi se neko ko je jedva docekao fotelju i krece, Nece on dogurati daleko jer ce se narod opet dici na noge !

zoran

pre 3 godine

Beograd bi bio glavni grad Crne Gore?..prošla su ta vremena.

Stockholm

pre 3 godine

Cuckovicu da mozda ovim komentarom ne pokusavas malo vode na svoj mlin,jer ovaj komentar ti je nepotreban?

Viktor

pre 3 godine

Čučkoviću ne teraj Abazovića kod Mila, za čas može da ode i onda Milo opet da vlada a Krivokapić i naši opet opozicija, imas li ti i malo pameti Čučkoviću??? Brini se za svoj Obrenovac eno tamo ti se Đilasovci šetaju ko po dnevnoj sobi, pusti ti politiku u drugoj državi, gledaj lokalnu, još si mala riba!!!!

Lala

pre 3 godine

E ovaj komentar je bezpotreban. Opet ce nam neko biti kriv Cuckovicu mnogo si uprskao nece te Vucic u vladu. Kvaris odnose

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17