• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2020

14:20

ZASLUŽIO SAM NOBELA ZA MIR! Tramp: Zaustavili smo masovna ubijanja između Srba i Albanaca

Politika

ZASLUŽIO SAM NOBELA ZA MIR! Tramp: Zaustavili smo masovna ubijanja između Srba i Albanaca

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp u predizbornoj kampanji u Severnoj Karolini rekao je, između ostalog, da će možda biti izabran za Nobelovu nagradu za mir i u tom kontekstu pomenuo nedavno potpisan sporazum između Beograda i Prištine u Vašingtonu



Kako prenose agencija ANI i Sputnjik, Tramp je rekao da je on uspeo da zaustavi masovna ubijanja koja se već nekoliko decenija dešavaju između Srbije i Kosova.

- Siguran sam da ću se kvalifikovati za Nobelovu nagradu za mir. Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo godina su se ubijali. Prestaće da ubijaju jedni druge. Rekao sam: ''Momci, hajde da se okupimo.'' Znate, oni to rade stotinama godina, pod različitim imenima - rekao je Tramp, navode ANI i Sputnjik.

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država nominovan je za Nobelovu nagradu za mir ovog meseca nakon što je uspeo da potpiše sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa između Beograda i Prištine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija