• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2020

10:34

MISLE DA MOGU SVE, PA I DA ODLOŽE IZBORE ZA GODINU DANA ILI PROGLASE DA JE VEČERAS NOVA GODINA! Glišić: Zelenović iz dva razloga odugovlači okončanje izbora!

Politika

MISLE DA MOGU SVE, PA I DA ODLOŽE IZBORE ZA GODINU DANA ILI PROGLASE DA JE VEČERAS NOVA GODINA! Glišić: Zelenović iz dva razloga odugovlači okončanje izbora!

Podeli vest

Ponavljanje izbora na pet biračkih mesta u Šapcu ne može da promeni rezultat i činjenicu da je Srpska napredna stranka već osvojila više od 30 hiljada glasova, ocenio je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić i istakao da je odugovlačenje kraja izbornog procesa od strane Nebojše Zelenovića samo pokušaj bivšeg gradonačelnika da još koji dan ostane na vlasti.


Glišić upozorava na činjenicu da Zelenović vrši ozbiljan politički uticaj na rad Gradske izborne komisije Šabac čiji predsednik Budimir Pavlović, poznat kao Buda zabluda, po političkim nalozima upravlja radom komisije. Posebno je zanimljivo to da je supruga predsednika komisije Budimira Pavlovića, na izbornoj listi Nebojše Zelenovića, što ga već diskredituje, ističe Glišić i naglašava da su izborni uslovi u Šapcu najgori koje je Srbija ikad imala od uvođenja višestranačkog sistema. 

Glišić je ocenio da Nebojša Zelenović iz dva razloga odugovlači okončanje izbora.

Prvi razlog je, ističe Glišić, to što Zelenović odbija da se suoči sa realnošću i činjenicom da mu je narod rekao da ga više neće na čelu grada, a drugi je to što je narod uvideo razmere Zelenovićevog lopovluka i što više neće to da trpi. Državna revizorska komisija utvrdila je nenamensko trošenje nekoliko miliona evra za vreme Zelenovićeve vlasti, a ko zna koliko još toga ima i šta je sve radio, kaže Glišić i pita kako je moguće da, kako kaže, evropski dušebrižnici nisu reagovali na katastrofalne izborne uslove u Šapcu gde Srpska napredna stranka nije imala nijednog predsednika ni zamenika biračkog odbora, niti su njeni predstavnici učestvovali u brojanju glasova.

Foto: printscreen tvin

Nebojša Zelenović

Gde god je Srpska napredna stranka na vlasti predstavnici opozicije su mogli da učestvuju u kompletnom toku izbora, samo u Šapcu opozicija nema nikakva prava, jer su tamo Zelenović i Dušan Petrović umislili da su neprikosnoveni vladari, kaže Glišić. On posebno ističe da su izborni uslovi u Šapcu i Đilasovi uslovi jer je Zelenović bio deo Đilasove koalicije, pa tako izgleda njihova demokratija. 

Oni misle da mogu sve, pa i da odlože izbore za godinu dana ili proglase da je večeras Nova godina, kaže Glišić i naglašava da je narod bez sumnje glasao za promene što je rezultiralo ubedljivom pobedom Srpske napredne stranke.  

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić ocenio je i da su Petrović i Zelenović računali na nekakvo nezadovoljstvo građana posle posete  naše delegacije Vašingtonu, ali da im se i taj plan izjalovio, jer je predsednik Vučić u potpunosti odbranio srpski nacionalni interes i vratio se iz Vašingtona kao pobednik i državnik koji je za svoju otadžbinu učinio najbolje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ena

pre 3 godine

Gradjani Sabca su ogorceni sta Nebojsa Zelenovic radi samo da bi prekostao jos neki dan na izborima.

Lena

pre 3 godine

Svi oni bi jos koji dan ako mogu da ostanu,da srede za sobom ili da pokupe jos nesto ako ima. Ali svakako zna se ko je pobedio tako sa kad tad mora otici.

Ana

pre 3 godine

Tezak i odgovoran posao ali znam da ce predsednik da donese dobar izbor

Perica Savic

pre 3 godine

Zelenovic treba mirno da preda izbore jer je na istim izgubio.

BozaB

pre 3 godine

Da prekroji volju naroda ne moze niko pa ni Zelenovic, to mora da shvati.

Tijana

pre 3 godine

Zelenović očigledno misli da je mađioničar, i da može da pravi magiju! Naravno onu lošu! Iz 2 razloga je odlagao okončanje izbora- jer ne može da prihvati realnost i jer su građani uvedeli njegov lopovluk! Ipak, došao je dan da pakuje kofere!

Ivana

pre 3 godine

Zelenović je još jednom pokazao da mu nije stalo do naroda nego do fotelje.Zato je tu gde jeste,u zaborav.

Goran

pre 3 godine

Zelenovic vise nema ni teoretske sanse da dobije izbore i treba se zapitati zasto se jos drzi i odlaze. Za sta mu je potrebno vreme?

Milan

pre 3 godine

Morace Zelenovic da ustane iz te fotelje kad tad. Sabac je rekao svoje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija