• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2020

15:35

KO JE DŽON JOVANOVIĆ, DIREKTOR KANCELARIJE DFC U SRBIJI? Venčao se sa američkom TV zvezdom u PRAVOSLAVNOJ CRKVI U PORTLANDU!

Politika

KO JE DŽON JOVANOVIĆ, DIREKTOR KANCELARIJE DFC U SRBIJI? Venčao se sa američkom TV zvezdom u PRAVOSLAVNOJ CRKVI U PORTLANDU!

Podeli vest

Džon Jovanović, direktor kancelarije DFC-a u Beogradu, bio je direktor švajcarske kompanije "Mercuria energy group", jedne od najjačih u svetu, srpskog je porekla i ima 34 godine

Džon je diplomirao na Univerzitetu Prinston, a na Univerzitetu u Pensilvaniji magistrirao poslovnu administraciju za finansije i preduzetnički menadžment.

Ima bogatu poslovnu biografiju, pošto je radio u još nekoliko jakih kompanija, kao što su Dojce banka, zatim Berenson, Noble group, Cadent energy partners.

Detinjstvo je proveo u Čikagu, gde su se svojevremeno doselili njegovi roditelji Nada i Srećko.

Foto: Printscreen Pink

Dafne Oz



Sa suprugom Dafne Oz, jednom od najpoznatijih blogerki, TV zvezda i nutricionistkinja u SAD, ćerkom čuvenog TV doktora Mehmeta Oza, ima četvoro dece, Filomenu, Domeniku Selen, Đovanu i Jovana, koga, kako je ranije izjavila Džonova supruga, zovu Džon-Džon.

Njih dvoje venčali su se pre 10 godina u srpskoj pavoslavnoj crkvi u Portlandu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) VUČIĆ I GRENEL: OD 1881. GODINE NISMO IMALI OVAKO ZNAČAJNE SPORAZUME SA SJEDINJENIM DRŽAVAMA!
Politika

(VIDEO) VUČIĆ I GRENEL: OD 1881. GODINE NISMO IMALI OVAKO ZNAČAJNE SPORAZUME SA SJEDINJENIM DRŽAVAMA!

Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se sa specijalnim izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije DFC Adamom Bolerom. Psoel sastanka, simbolično je otvorena kancelarija američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) u Beogradu. Direktor kancelarije biće Džon Jovanović

22.09.2020

15:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija