• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2020

11:14

"STRUČNJACI" TREBA DA ZNAJU DA SE TA POSUDA ZOVE DEKANTER, A NE BUTELJKA! Vučić: Oni koji ne mogu da me pobede IMAJU SAMO BES I MRŽNJU!

Politika

"STRUČNJACI" TREBA DA ZNAJU DA SE TA POSUDA ZOVE DEKANTER, A NE BUTELJKA! Vučić: Oni koji ne mogu da me pobede IMAJU SAMO BES I MRŽNJU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da oni koji su napisali da je "prazna buteljka" od predsednika Donalda Trampa zasenila sve američke investicije ne znaju ništa ni o vinu, niti o bilo čemu i da imaju samo bes i mržnju, jer ne mogu da ga pobede


Komentarišući naslovnu stranu jednog lista na kojoj piše da je "prazna buteljka od predsednika Donalda Trampa zasenila sve buduće američke investicije", Vučić je rekao da "stručnjaci" treba da znaju da se posuda zove dekanter, a ne buteljka.


"Tu sipate vino, onda vino počne da diše i uvek se to poklanja baš u takvoj formi kako je meni poklonjeno sa natpisom da dolazi iz predsedničke rezidencije iz Kemp Dejvida. Reč je o veoma lepom dizajniranom dekanteru i zahvalan sam i predsedniku Trampu i Adamu Boleru", rekao je Vučić.

Kako kaže, neki ljudi imaju samo bes i mržnji što su nesposobniji i što ne mogu da ga pobede i što im ništa posle milion laži ne prolazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Natasa

pre 3 godine

Neka im bude da je buteljka, dalje od nje neće nikad ni dogurati..

BozaB

pre 3 godine

Mrznja je vec duze vreme glavno i jedino oruzje opozicije.

Filip

pre 3 godine

Stručnjaci iz opozicije su pokazali elementarno neznanje.

Zoka

pre 3 godine

Kakvi crni strucnjaci! Nisu ni prosli pored njih! Gledaju da ocrne predsednika, a uvek pokazu koliko su glupi!

Perica Savic

pre 3 godine

Opozicija ne razlikuje ni staklenu flasu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija