• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2020

12:40

(VIDEO) VUČIĆ SVOJIM OBRAĆANJEM IZAZVAO ODUŠEVLJENJE KINEZA! Još jedan dokaz koliko su jake i prijateljske veze dve države!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ SVOJIM OBRAĆANJEM IZAZVAO ODUŠEVLJENJE KINEZA! Još jedan dokaz koliko su jake i prijateljske veze dve države!

Podeli vest

Mediji u Kini su sa pažnjom preneli obraćanje predsednika Srbije u UN

Vodeći državni medij Ženmin Žibao na svojoj aplikaciji titlovao i sinhronizovao na kineski izlaganje predsednika Vučića.

- Obraćanje predsednika Srbije na Generalnoj debati Ijedninjenih nacija.Vučić je izrazio svoju zahvalnost Kini i istakao prijateljstvo između dve zemlje - napisao je u opisu snimka.

 

 

Ovo je samo još jedan dokaz koliko su jake i prijateljske veze dve države i lično prijateljstvo dva predsednika.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je, obraćajući se na Generalnoj debati u okviru 75. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, poručio da Srbija snažno podržava multilateralizam i principe sadržane u Povelji UN i zahvalio se na pomoći prijateljskih država kada joj je to bilo najpotrebnije.

- Želim da se zahvalim našim evropskim partnerima, našim kineskim prijateljima, kao i našim ruskim prijateljima - rekao je Vučić, koji je na pomoći zahvalio i Ujedinjenim nacijama i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BozaB

pre 3 godine

Nase celicne veze jos jednom su potvrdjene na ovaj nacin.

Ivana

pre 3 godine

Srbija i Kina treba da grade nove jake ekonomske i jake veze, to je ono što će nas ekonomski potpuno uništiti.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu što radi za našu državu i naše interese.Srbija danas ima predsednika kojem je stalo da ceo zapadni Balkan se razvija.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija