• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2020

18:44

OVAJ JE DEFINITIVNO BOLESTAN! ĐILASOV AKADEMIK PRIZIVA VUČIĆEVU SMRT! Nema poštovanja prema stradalim pilotima, DNO!

Politika

OVAJ JE DEFINITIVNO BOLESTAN! ĐILASOV AKADEMIK PRIZIVA VUČIĆEVU SMRT! Nema poštovanja prema stradalim pilotima, DNO!

Podeli vest

Đilasov akademik Dušan Teodorović još jednom je pokazao bolesnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

On je na svom profilu na Tviteru pokazao koliko je zapravo bolestan, da želi smrt predsedniku Srbije, a da pritom ne mari za pijetet prema poginulim pilotima koji su danas nastradali kod Loznice.

Foto: Printscreen Tvitteer

 

- Molim da Aleksandar Vučić od danas leti u zvanične posete, kao kopilot u avionima našeg Ratnog vazduhoplovstva - napisao je on.

Dno, dna, nema dalje! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Jadna je zemlja koja ima tako bolesne nazovi akademnike, mene kao Srbina iz Bosne je sramota da je to žuto, ljigavo stvorenje (Djilas) porijeklom iz Bosne.

miroljub

pre 3 godine

Nekome i pet fakulteta ne pomaže da bude ČOVEK.

tango six six six

pre 3 godine

Zašto su dozvolili da piloti vežbaju na muzejskom eksponatu? Sigurno će, kao i u slučaju palog helikoptera, da kažu kako je to bila greška pilota. Saučešće porodicama.

Rade

pre 3 godine

Budala ne može da kaže ništa pametno, a nečovek ništa ljudski!!! Ako je neko očekivao da čuje nešto pametno od ovog idiota, grodno se prevario!!! Budala ostaje budala, nikakve škole tu ne pomažu! Saučešće porodicama poginulih pilota junaka. A budalu nemoraš da tražiš svećom, sam se javi!

BozaB

pre 3 godine

Sta reci o bedniku koji ne postuje poginule heroje? Da li je potreban komentar za takvog bolesnika?

Hobit J Vučičević

pre 3 godine

Ima li šta bolesnije od tebe majmunoliki hobitu Vučičeviću?

master

pre 3 godine

JADNICE, TEBE SKOLA NIJE NISTA NAUCILA, AKADEMIK ???????

milovan

pre 3 godine

A ja uvek mislio da su Akademici nesto naj pametnije sto ima jedna nacija i drzava. Kad ono. Tu nasu Akademiju treba protresti do temelja.Jer vidi se tko sve ne nosi zvanje Akademika. Pa moj nepismeni deda je za ovog Akademika Akademik.

Leka

pre 3 godine

Teodorović je psihopata i tu nema pomoći. Ni njemu ni njegovom šefu Đilasu. Samo čekam da se javi i Marinika. Nedostaje. Sa svojim glupostima.

Ivana

pre 3 godine

Oni su luda Opozicija je puna ludaka, kao i Dragan Đilas koji okuplja DPS, hrvatske udružena i Ne davimo Beograd, da b pričali protiv Srba, jeste li vi normalni, niko više tu nije normalan.Dragan Đilas mora da odgovara za veleizdaju, njegova politika se izvodi na gomili laži.

Žigolo

pre 3 godine

A šta je tu novo kad je u pitanju Teodoroić? Ne treba biti psiholog pa videti da je taj čovek težak bolesnik na psihičkoj osnovi da mu je preko potrebno lečenje. Kažu da je strašno imati mnogo i svašta pa ostati bez toga - ogromna većiina najvećih mrzitelja Vučića spada baš tu tu grupu jer im je zavrnuo slavine za mužu novca za nerad ...

Perica

pre 3 godine

Da li posoji mogucnost ODUZIMANJA titule "akademika" ???? SANU pod hitno da reaguje !!!!!!

Mala plava

pre 3 godine

Nezgode su sastavni deo života i kriviti predsednika za to je dno na kome neko zeli da postigne poene a u stvari samo hvata mulj.

nikanor

pre 3 godine

Akademik bi mogao da obriše d..e sa svojim diplomama.

Vlado

pre 3 godine

I zavijeno akademskim diplomama i titulama "ono", uvek ispliva na površinu.

Aleksa

pre 3 godine

Govno ostaje govno pa ako je i akademsko ! Teodoroviću djubre matoro , izlapelo

Dejana

pre 3 godine

Teodorovicu hteo si da ispadnes vickast al si ispao djubre koje nema osecaje za poginule pilote i ljudsku patnju

Slobodanka

pre 3 godine

Ne mogu da verujem i pitam se da li je moguće da jedan akademik može ovako nešto da napiše.Ovo je za svaku osudu apleujem da nadležni organi što pre reaguju.

Romanija

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da jedan akademik može ovako nešto da izjavi. Šta reći, bruka i sramota.

AMatić

pre 3 godine

"akademik" u životu nije ni olovku naučio da zašilji a govori o avionima, prvo "akadečiče" imaj poštovanje prema poginulim plotima, njihovim porodicama i njihovoj deci, a ne odmah da osuđuješ predsednika da je on kriv. Ovakvo zlo od čoveka a još "akademik" nisam upoznao, verovatno ni Vi mnogobrojni čitaoci INFORMERA.

petrovic ranko

pre 3 godine

treba da objavljujete sve što smisli i izgovori.To je najveća kazna za njega.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija