• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2020

11:40

VUČIĆ O "TRAMPOVOM JEZERU" GAZIVODE: To je bila spontana reakcija naroda, mnogo lošeg su doživeli pre njega!

Politika

VUČIĆ O "TRAMPOVOM JEZERU" GAZIVODE: To je bila spontana reakcija naroda, mnogo lošeg su doživeli pre njega!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da razume reakciju Srba sa KiM koji su okačili transparente zahvalnosti predsedniku SAD Donaldu Trampu, jer su od drugih američkih predsednika i administracija "mnogo pretrpeli".

Vučić je ukazao da moramo mnogo poštovanja jedni prema drugima da pokažemo, da bi odnosi bili na još višem nivou, koji su danas dobri.

Na pitanje da li će se jezero Gazivode trajno nazvati "Trampovo" i šta misli zašto je to urađeno predsedni Vučić je odgovorio bez dvoumljenja.

Foto: informer.rs

 

- Naš narod na Kosovu voli Trampa, jer su mnogo lošeg doživeli za vreme onih koji su bili pre njega. To je bila ljudska reakcija, odnos koji u Srbiji postoji prema Trampu je iskren-rekao je predsednik Srbije.

Srbi na KiM se nadaju i čekaju dobar signal, neko im je rekao da će se napraviti fizibiliti studija kako bi se podelilo energetsko bogatstvo Gazivoda, pošto do sada nisu imali ni jedan kilovat. Za mene je to što su okačili ljudska reakcija i to su sami uradili", rekao je Vučić.

Tramp je, dodaje, doneo i novi "vetar" u razvoju odnosa Srbije i Amerike, i veruje da će takav odnos prema njemu ostati, bez obzira na ishod predsedničkih izbora u Americi-poručio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Pravi predsednik razume svoj narod. Svaka cast.

Filip

pre 3 godine

Narod je na ovaj način podržao predsednika Trampa.

TM

pre 3 godine

Narod KiM je razumeo napore Srbije da im se obezbedi pravo na deo Gazivode,bolje ekonomske uslove,mir. Podrzavaju na neki nacin i Trampa.

Miro

pre 3 godine

Bravo prdsednice. Tako se vodi medjunarodna politika. Predsenice samo reci letit' cemo kao meci. I samo spontano napred.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija