• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2020

21:49

SRBIJA JE NAJSNAŽNIJA ZEMLJA NA BALKANU, A OVO JE DOKAZ ZA TO! Vulin u emisiji "Hit tvit" sve objasnio!

Politika

SRBIJA JE NAJSNAŽNIJA ZEMLJA NA BALKANU, A OVO JE DOKAZ ZA TO! Vulin u emisiji "Hit tvit" sve objasnio!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin gost je emisije "Hit tvit" na televiziji Pink

Na početku 62. emisije ministar Vulin se osvrnuo na svoju izjavu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsednik svih Srba i rekao da je ona podrazumevala da Srbi treba da budu jedinstven politički narod.

Kako kaže, mnogima ne smetaju odluke Albanaca i ponašanje Prištine, a smeta im da Srbi budu složni.

- Da Srbi budu jedinstven politički narod, da imamo jedan stav o stvarima koje nas ugrožavaju, ali i raduju, to je problem... Mislim da je vreme da prestanemo da se izvinjavamo - naglasio je Vulin.

Foto: Printscreen TV Pink

Vulin je govoreći o dolasku DFC u Srbiju rekao da je to dobra vest i da to znači da je Srbija stabilna zemlja sa dobrim tržištem.

- To je poruka da je Srbija najsnažnija zemlja na Balkanu, hteli neki to da priznaju ili ne, i sa njom tako treba da se razgovara - kazao je Vulin i dodao da je svako ko hoće da dođe u našu zemlju, poštuje zakon i više nego dobrodošao.

On je istakao da Srbija svoju politiku prilagođava sebi, a ne velikim silama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TT

pre 3 godine

Na Balkanu su Rumunija (dobrudza), Grcka i Turska. Moze li Vulin pojasniti po kojim parametrima je Srbija mocnija od ovih zemalja?

Miro

pre 3 godine

Nas ministar odbrane je kao i uvek briljirao. Naravno da niko nema razlog da se nas plasi. Tudje ne cemo svoje ne damo. Nastaviti cemo da jacamo u svakom pogledu pod budnim okom naseg Predsednika i da cuvamo sve narode i narodnosti nase otadzbine. Mi radimo kao da ce sto godina biti mir a opremamo se kao da ce sutra biti rat. Nasa drzava je teritorija suverena i neutralna. Na njoj zive ljudi, stoka i ostalo i opkoljena je drugim drzavama. Kao neutrala nikoga nece nikada napasti ali svoje ne damo i ako zatreba spremnii smo da u odbrani tekovina i svoj zivot da damo. Ministre Bravo spremno napred.

Car

pre 3 godine

Dzaba snaga i moc kad nemogu da uvedu red u vlastitoj drzavi. Nek ode neko na Kosovo bez odobrenja tamnosnje vlasti.

Rade

pre 3 godine

A onaj licemer Ostojić, kakav je to smrad! Opet on " nije u politici"!

Izbori 2024

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija