• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2020

22:50

ODAKLE, BRE, ROĐAČE! Ivanović došao kod Olje u emisiju, a zbog detalja na njegovoj ruci IZIRITIRAO JE CELU SRBIJU!

Politika

ODAKLE, BRE, ROĐAČE! Ivanović došao kod Olje u emisiju, a zbog detalja na njegovoj ruci IZIRITIRAO JE CELU SRBIJU!

Podeli vest

Šolakov voditelj i zabavljač Ivan Ivanović pojavio se u Utisku nedelje kod Olje Bećković gde zajedno prežvakavaju istu temu kojom se bave poslednjih godina, a to je Aleksandar Vučić

Za račun svojih gazda koji ih plaćaju, ovaj dvojac već duže vreme bezuspešno glumi neku vrstu disidenata i političkih protivnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ono što je dodatno iziritiralo gledaoce Utiska nedelje večeras je jedan detalj na Ivanu Ivanoviću.

Kako su primetili brojni tviteraši, Ivanović je na ruci nosio sat marke "Roleks" vredan 10.000 evra, a mnogi od njih su se zapitali odakle jednom zabavljaču novac za tako nešto.

Pored toga, Ivanović poseduje stan u Rovinju, u njegovoj voljenoj Hrvatskoj, kao i veliko bogatstvo koje poseduje u Srbiji, a svojim bahaćenjem sa novcem počeo je već uveliko da iritira ljude. Ivanović smatra da on nije javna ličnost, te da ne mora da pravda odakle mu novac i kako ga je zaradio.

Ivanović je, pritom, sve vreme dok je govorio, gestikulirao upečatljivo rukama, a posebno rukom na kojoj nosi skupoceni sat, valjda stavljajući do znanja građanima Srbije da, pored toga što pokušava da se predstavi kao neko ko razume politiku bolje od drugih, i ima više od drugih.

Na ovaj način, ne samo da je na nepristojan način pokazao svoj imetak, već je iznervirao i sopstvenu publiku koje je sve manje od kad je zalutao u bavljenje politikom.

 

BONUS VIDEO

OVO MORAM DA PROBAM, NOVA EPIZODA! Ko ulicu prlja, ima da nadrlja, jer je Sneška svoju sreću pronašla u smeću!

MAGAVA - PACOV HEROJ! Odlikovan zlatnom medaljom za hrabrost


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Kasnite, one spodobe iz "Alo"-a su bili brzi od vas. Jadni i jadniji

Munem vam ga

pre 3 godine

Sta vas boli kurac manki jedni jadni i bedni... Goveda

Crna ovca

pre 3 godine

Zovi djuru da blokira aerodrom dok se ne ispita odakle mu sat!!!!!!!!!

tomas gustafsson

pre 3 godine

Дебил! Тежак! Али не бих о њему! Мени је, поред шиљате Оље Б.,фасцинантан пијани идиот са јарећом брадом, који тврди да "сво зло Вучићевог режима лежи у правосуђу" (!!!!) при томе сметнувши са ума да су исто, све до једнога(судије и тужиоце) поставили "жути", а не њима толико омиљени дежурни кривац А.В. !!! П.С. Нису се сетили да председника окриве за сукоб Јермена и Азара! Ц,ц,ц...какав пропуст, шта ће газда да им каже?

Džoma Dipl

pre 3 godine

Dakle, današnja poruka - Vučiću, derpe!

user

pre 3 godine

Sta odakle mu? Pa zar nije Vesic pre neki dan mahao ugovorom koji je Ivanovic imao sa Prvom? Mogao je da ga kupi od jedne epizode. A u ostalom, 10K evra nije uopste puno za sat, imate satove od 300K evra.

zoki

pre 3 godine

Zamolio bih vas da nestavljate tog Ivana Ivanovica u novine zato sto nemogu da ga vidim i povraca mi se od njegovih cinicnih i bezmislenih viceva . Hvala

Dr JJ

pre 3 godine

Sramno je vise ponasanje ovih trutova i dzabalebarosa. Ivanovic, Mihajlovicka, Loncar i ostala “gospoda” bahati se i divlja dok narod zivi vise nego skromno. Ivanovic je prodana dusa i nijedan sat mu ne moze pomoci da mu pokaze tacno vreme! Mihajlovicka je nakicena ko novogodisnja jelka: torbe, brosevi, esarpe-desetine hiljade evra! Loncar vozi mecku dzip preko 150 000 evra! Odakle bre???? Ivanovic prodaje zemlju, bahati ministri i zemlju i Vucica! I nikom nista! Ivanovic ce i dalje da brljavi a Mihajlovicka i Loncar nastavice “pohod”kao ministri.... sta to ja ne vidim?

Mihailo

pre 3 godine

To je najjeftiniji model. A možda je uzeo polovan (mada sumnjam). Rolex ide i do 50, 60, 70.000 evra. Pa i do 150.000 Postigao je to svojim radom. Ne vidim da ganjate fudbalere i smarate u vezi sa načinom na koji oni zarađuju milione.

Rade

pre 3 godine

Oče li skoro zakon o poreklu imovine?! Pa neka i taj isfrustrirani kepec dokaže kako je sve to zaradio!

Vla

pre 3 godine

Kako mozete uopste da gledate emisije gde ucestvuje cirkuzant, kakav zabavljaci, PA on moze zabavljati samo pacove

Petar Golemi

pre 3 godine

pa cash taxi..... taksira tukija gazdi prilikom radnje pisanja po odusevljenim nezavisnim novinarcicima.....pa jos ,,sara''

srbin i roleks

pre 3 godine

ivanovic radi za hr obavjetajnu sluzbu...koju doduse mnogo finansiraju i klanovi sa kosova....hrvatska dosta ulaze u srbske medije radi sirenja propagande ali i spiunaze...uostalom ivanovic je kupio ogroman stan u hrvatskoj kog cuva upravo ta sluzba....od 20 miliona eura koje je uputio haradinaj za rusenje vucica sigurno je nesto zavrsilo i kod ivanovica...bar za jedan roleks...:)

krx

pre 3 godine

Sta Vas briga otkud mu satˇ? Otkud generalu Dragiši Simiću Lend kruzer i A6 ,tri stana,bazen?Plata 114.000,00 dinara.Bolje to istražite.

miroljub

pre 3 godine

Ljudi okanite se cirkuskog klovna. Što vas on brine? Neka Olja o njemu brine i dalje. Kakvi voditelji takvi i gosti. A kad je Olja imala normalne goste?.

3025

pre 3 godine

Nosio je dobar i skup sat ali nije Rolex. Rolex nije više u modi, to nose samo seljaci

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija