• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2020

10:39

(VIDEO) NE SMETA MI KAD KAŽU DA SAM PICOUSTI ILI DA SAM PEDER, ALI MI SMETA KAD LAŽU DA SMO NEŠTO UKRALI, JER NISMO KAO ONI KOJI SU OVU ZEMLJU UNIŠTILI I DRAMATIČNO SE OBOGATILI!

Politika

(VIDEO) NE SMETA MI KAD KAŽU DA SAM PICOUSTI ILI DA SAM PEDER, ALI MI SMETA KAD LAŽU DA SMO NEŠTO UKRALI, JER NISMO KAO ONI KOJI SU OVU ZEMLJU UNIŠTILI I DRAMATIČNO SE OBOGATILI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Alekdandar Vučić nakon obilaska završnih radova na "Galeriji Belgrade" u Beogradu na vodi odgovarao je na pitanja novinara

Naravno da mora da bude sprovedeno ono što je potpisano, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je ovako odgovorio na pitanje o izjavi portparola nemačke vlade, koji je upravo ovo rekao govoreći o dijalogu Beograda i Prištine.

- Ne mogu više da se sekiram oko svega, poruke Prištine su nejasne. Razumem protivnike kada se ponašaju racionalno, ali ponekad njihov pristup rešavanja problema ne mogu da razumem - kaže on.

Kako ističe, nadam se da ćemo jednog dana imati rešenje.

- Dobićete mandatara u narednih nekoliko dana - istakao je Vučić.

Na pitanje zašto on i premijerka Srbije Ana Brnabić brane svoju braću, umesto da taj posao rade institucije, Vučić je upitao "gde se nalazi jedan ar njegove zemlje u Vojvodini"?

- Nađite mu nekoga u porodici da to ima. Naša majka je poreklom iz Vojvodine, nađite nam nešto što je kupljeno posle 2012. godine na bilo čije ime - istakao je Vučić, istakavši da "sve dođe na svoje i da sve ljudi prepoznaju".

Foto: TV Pink printscreen

Pitajte, kaže, gde se nalaze hiljade hektara Andreja Vučića, i dobićete odgovor.

- Pet godina ja slušam od svih vas kako je moj brat veleposednik. Nađite mu samo jedan ar zemlje koju ima. Ne postoji ništa. Sve je laž koju gurate godinama. I kad vam kažu da je laž, onda se ljutite - rekao je Vućić odgovarajući na pitanje novinarke News Max Adria i dodao:

- Ne smeta mi kada mi govore da sam picousti, kad mi kažu da sam peder, ovakav ili onakav, jedino na šta ću da reagujem je kad kažete da imamo nešto što nemamo, da smo nešto ukrali, a s tim ne da nemamo veze, nego nas ne interesuje da budemo kao oni koji podržavaju takve laži i kao političari koji su ovu zemlju uništili, a koji su se tako dramatično obogatili da su postali neki od najbogatijih tajkuna na tlu Evrope...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Lopovi i lazovi uvek napadaju da bi fokus premestili sa sebe, to je njihova politika.

Primus

pre 3 godine

Znaš kako se kaže : MEĐU VUKOVIMA BUDI VUČIĆ.. Pozdrav i lep dan Predsedniče

Mica

pre 3 godine

Predsednice, samo napred. Vidi narod i podrzava onog ko radi za nasu zemlju, o odbacio je one koji su zemlju pokrali i ostavili silni narod bez posla.

Miro

pre 3 godine

Ne razumem kako narod ne vidi razliku izmedju naseg prdsednika i npr Mladjena Dinkica. Da krade nebi imali gradilista diljem nase Srbije i sire. Samo napred predsednice dela sve govore. Za bolju evropsku Srbiju u buducnost sretno napred.

Marina

pre 3 godine

Te uvrede dovoljno govore o tome kakvi su to ljudi

Jovana

pre 3 godine

Opozicija svoj lopovluk želi da pripiše aktuelnoj vlasti, odnosno ono što oni rade, ali to je nešto što im ne polazi najbolje za rukom i to je činjenica!

Sanja

pre 3 godine

Lazovi iz reda opozice ne mogu da oproste uspeh koji belezi Aleksandar Vucic sa svojim saradnicima.

Ivana

pre 3 godine

Mediji u Srbiji su zaista odvartne toliko vređaju našeg predsednika da to nije normalno. Aleksandar Vučić zaista radi na tome da građani Srbije žive bolje, bori se kao lav za našu državu i interese njenih građana. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu što pomaže narodu i u regionu da imaju normalne uslove za život.

Prvoborac

pre 3 godine

Bitno je da idemo napred u bolje i sigurnije sutra,a to što neko laje ,ma koga to briga.Pas laje vetar nosi.

Tanja

pre 3 godine

Srb ija je uz Vucica konacno stala na cvrste i zdrave noge.

Filip

pre 3 godine

Opozcija uvek nađe razlog za napad na predsednika. Očigledni je da im smeta upsešna Srbija.

Nikola

pre 3 godine

Samo hrabro napred..lažovi i manipulatori neka samo laju..

Dalibor

pre 3 godine

Opozicija se sluzi svime da uljagaju ime predsednika ali mi ipak znamo ko najvise radi za srbiju.

Lazar

pre 3 godine

Opozicija moze samo da laze, jer ne moze da se pomiri sa ociglednim napredkom nase zemlje i cinjenicom koliko je aktuelna vlast ta koja se bori za svoj narod!

Perica Savic

pre 3 godine

Lopov vice drte lopova,Djilas koji je unistio Beograd daje sebi za pravo nekog nazvati lopovom.

Mica

pre 3 godine

Srbija se bori za nase mlade ljude i za nas narod i interese.Stvara velikom borbu i posvecenoscu uspehe.Ideje su tu ,samo da se realizuju a bice to vremenom.Jer posten rad pobedjuje lazi.

TIJA

pre 3 godine

Najznacajnije je da sve sto je uradjeno zadnjih godina u Srbiji,ostaje narodu,i da rade i da imaju nove puteve, obnovljene bolnice.

Milan

pre 3 godine

Dlijasu je sve ova vlast nesto kriva, da mu je toliko lose ne bi imao i dalje silne kompanije koje je izgradio kraduci za vreme svog mandata.

Dragan

pre 3 godine

Svaka optužba bilo koga morala bi da bude argumentovana i sa dokazima a ovako ko sluša a još i veruje u neosnovane optužbe neka se zapita o stepenu njegove inteligencije. Ja sam za da se svaka iznešena optužba ispita od strane nadležnih organa i po završetku istrage neko treba krivično da odgovara, ako je kriv onaj koga optužuju ili onaj što iznosi laži u medije. Uglavnom jedan od njih dvojice ili dvoje morao bi da odgovara i kada bi se svaki slučaj tako rešavao svi bi dobro razmislili pre iznošenja bilo kakvih optužbi na bilo čiji račun.

Jk

pre 3 godine

Predsednik i sadasnja vlada rade fer i posteno, kako bi doprineli razvoju nase zemlje, a ne kao sto su prethodni radili.

Dej

pre 3 godine

Vidi narod i podrzava onog ko radi za nasu zemlju

Sava

pre 3 godine

Nek pricaju sta hoce vas rad se vidi,svaka pohvala

Nikolina

pre 3 godine

Zahvaljujući svakodnevnom radu i odgovornoj politici sadašnje vlasti na čelu sa Vučićem, Srbija se podigla iz pepela u kojem su je pretvorili žuti za vreme njihove vlasti tokom 2000-ih i povratila je svoj ugled u svetu.

Kristina

pre 3 godine

Na ponasanje opozicije smo navikli, da pricaju, a da ne rade nista osim sto vredjaju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija