• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2020

15:29

MARKOVIĆ "OLADIO" BOŠKA: Obradović sam nikada ne bi bio izabran!

Politika

MARKOVIĆ "OLADIO" BOŠKA: Obradović sam nikada ne bi bio izabran!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i narodni poslanik Aleksandar Marković ocenio je danas da je "zanimljivo" da o izborima najglasnije govori lider Dveri Boško Obradović, koji je bio najvatreniji zagovornik bojkota izbora



U saopštenu za javnost, Marković je dodao da je !još smešnije što o radu Narodne skupštine govori neko ko je gotovo polovinu svog poslaničkog mandata proveo u bojkotu te iste Narodne skupštine".

- Posebno je licemerno kada on danas ukazuje na nedostatke izbornog sistema i pametuje o uvođenju drugačijeg načina izbora Narodnih poslanika iz više razloga. Prvo, svi zakoni koji regulišu ovu materiju doneti su u vreme kada su na vlasti bili njegovi prijatelji Ðilas, Tadić, Borko, Jeremić i ostali. Drugo, kako to da mu ovakav način izbora nije smetao 2016. godine kada je, podsetiću javnost, napao članicu RIK-a i nasiljem se dokopao poslaničkog mesta - naveo je Marković.

Istakao je da je da bi "Obradoviću bilo dobro da zna da su građani tada imali prilike da biraju poslanike imenom i prezimenom, on nikada ne bi bio izabran za poslanika".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija