• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2020

15:48

ISKUSNI NOVINAR ZORAN KUSOVAC OBJASNIO: Ivan Ivanović nije nikakav novinar, on je cirkuzant!

Politika

ISKUSNI NOVINAR ZORAN KUSOVAC OBJASNIO: Ivan Ivanović nije nikakav novinar, on je cirkuzant!

Podeli vest

Iskusni novinar Zoran Kusovac danas je na stavio tačku na tviterašku polemiku ko je i šta je Ivan Ivanović i da li i koje strukovno udruženje bi trebalo da stane u njegovu zaštitu...


- Zašto bi ga štitilo udruženje čiji nije član i po čijem se kodeksu ne ponaša. On ni formalno ni stvarno nije novinar. On je zabavljač i sigurno ima neko estradno udruženje pod koje potpada. Novinar je onaj ko se ponaša po profesionalnim normama i pravilima novinarske struke - napisao je Kusovac i dodao:

Foto: printscreen Twitter

- Tema je možda kompleksna ali je odgovor jasan: Cirkuzaner Ivan Ivanović nije novinar. Ostaci ostataka struke zaslužuju bar toliko poštovanja! A ostalo mi je znakova da bih mogao sublimirati još jednu “kompleksnu temu” u istom tvitu.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 3 godine

Ako bilo koje udruženje novinara priznaje Ivanovića za novinara onda je jadno to udruženje koje nema moralno ni profesionalno pravo da se tako zove. Izjasnite se novinari imenom i prezimenom ko ga priznaje da je zajedno sa vama novinar , a ne da se krijete iza nekih tzv. udruženja.

DraJov

pre 3 godine

Ivan Ivanovic, simpatizer ustasa slobodno živi i radi šta hoće u Srbiji za koju kaže da je nedemokratska i diktatorska zahvaljujuci Vučici, kad bi to rekao za ustasku koju obožava skratili bi ga za glavu čim bi došao tamo u svoj stan i nije to tako strasno, ali je neprihvatljivo da ina slušaoce tzv. pratioce, a to je zato sto mladi Srbi nisu upućeni i ne znadu ništa ili skoro ništa o ustasama- Hrvatima i onome ko ih veliča, a za to je kriv nas školski sistem, koji našu decu ne ući istini.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija