• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2020

19:18

(VIDEO) ĐUKA UNIŠTIO ĐILASOVOG KUMA: Mlađanova beseda je dokaz da je naša opozicija ZAISTA POBRKANA!

Politika

(VIDEO) ĐUKA UNIŠTIO ĐILASOVOG KUMA: Mlađanova beseda je dokaz da je naša opozicija ZAISTA POBRKANA!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske naprednse stranke Vladimir Đukanović rasturio je danas na Tviteru kuma Dragana Đilasa Mlađana Đorđevića

Đuka je isprozivao Đorđevića koji je besedio ispred spomenika Karađorđu Petroviću, ali je pobrkao reči besede koju je izgovaro Karađorđe.

- Evo, da bude da možda grešim, činiš ovoliko ali ovakve reči je izgovorio Miloš u Takovu. On je glavu Karađorđa ispred kog Mlađan besedi poslao beogradskom veziru. E sad, naša opozicija je zaista pobrkana - napisao je Đukanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija