• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2020

12:57

(VIDEO) SKANDAL! DRAGAN ĐILAS PRIZNAO: Stranci mu pomažu da dođe na vlast, PRLJAVU IGRU VIŠE I NE KRIJE

Politika

(VIDEO) SKANDAL! DRAGAN ĐILAS PRIZNAO: Stranci mu pomažu da dođe na vlast, PRLJAVU IGRU VIŠE I NE KRIJE

Podeli vest

Svima je odavno jasno da Dragan Đilas u nameri da dođe na vlast ne bira sredstva...Sada je to i priznao. Na skupštini svoje minorne stranke otvoreno je rekao da mu stranci pomažu da dođe na vlast. Neko iz Evrope pomoći će nam da dođemo na vlast, zavapio je sa bine Đilas hvatajući se za ove reči kao utopljenik za slamku

Uoči dvadeset godina od Petog oktobra, kada su velike sile ogromnim sumama dolara pomogle tadašnjoj opoziciji da na ulici sruši vlast u Srbiji, a nakon čega su usledile pljačkaške privatizacije, Dragan Đilas je danas na skupštini stranke takođe izjavio: “Doćićemo na vlast i neki iz Evrope će nam pomoći u tome”. 

Đilas, očigledno svestan da nema uporište u narodu, ali se nada da će uz materijalnu, finansijsku i svaku drugu pomoć sa Zapada opet doći u priliku da pljačka državne firme.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Žigolo

pre 3 godine

Sanjaj Điki, sanjaj, to ti jedino preostaje jer na vlast nećeš doći nikad više

Dankan

pre 3 godine

Зар Ђитлер стварно не види да у народу нема подршку ни до цензуса да добаци?

Fikus

pre 3 godine

Totalna politička naivčina i neznalica, on zaista veruje da će ga jedna Tanja Fajon i još nekoliko korumpiranih evroposlanika zaista dovesti na vlast. On izgleda zaista veruje da će Tanja Fajon da mu obezbedi makednoski scenario u kome će mu Vučić preda vlast na tacni?

gaša

pre 3 godine

Neće Tanja već švabe jer im mnogo smeta Vučić...

Marko

pre 3 godine

Kaze pobedicemo, kada? Gde? Mozda, ali samo u njegovoj korumpiranoj glavi.

Llubiša

pre 3 godine

Pa, u Prištini, Sarajevu i Zagrebu pobedjuje bez problema.

Rade

pre 3 godine

Pa ako bi ovaj lopov i izdajnika, ponovo uspeo da dođe na vlast, stvarno mi onda ne zaslužujemo kao narod da živimo ni da postojimo! Treba da nas nema, pa makar mu ceo svet pomagao u tome!

Nada

pre 3 godine

Lopovima se zna gde je mesto ! Dovesti pravosudje u red i onda mu suditi jer ima i previse putera na glavi. Konfiskovati mu imovinu nelegalno stecenu i zapusiti mu usta za sva vremena

Vla

pre 3 godine

Bravo sampione, samo ti fali pidrska naroda, valjda ces je dobiti za 300 godina, ko zna, ako su ispranih glava imas sanse I za 100 godina, je em ti drzavu koja bi dozvolila da ti ponovo vlafas, eto nama vlaske drzave, odmah po tvojoj pobedi progladavamo nezavisnos, pasic Nas je prepolovio Ali nikad se nezna, rumunija je sada mnogo jaca, zato cuti I uzivaj u pokradenim parama jer krasti vise neces

JA

pre 3 godine

,, ŽUTI OLOŠ LOPOV = OLINJALA JAJARA " !!!!?????

star

pre 3 godine

I dok je bio neko i nešto u Srbiji, Đilasu nije bilo ni na kraj pameti da imamo uređenu državu, već je gledao samo kako da upotpuni svoje lične interese.

Mala plava

pre 3 godine

Diki aludira na ulice,peti oktobar i krv jer na izborima ne mogu dobiti vlast .Bolestan vid vidjenja politike

Milena

pre 3 godine

Đilas je prošlost naše političke scene, biće mu bolje da to što pre prihvati

Milena

pre 3 godine

SSP je obična marginalna stranka. Na osnovu čega traže pregovore? Narod im sigurno nije dao mandat za to

Filip

pre 3 godine

Niko iz inostranstva ne može da utiiče na izbornu vo,ju građana Srbije. Oni su Đilasu jasno rekli ne.

jokic

pre 3 godine

Neka ga ti stranci vode kod njih ako misle da je dobar, nama stvarno vise nije potreban.

AMatić

pre 3 godine

Đilas je obična kukavica, on nesme sam ni u gradski WC da uđe saam a o izlasku na ulicu ni govora. Ako ima m**A neka izađe pred narod i predstavi svoj program. Na takve kao što je Đilas više u Srbiji niko ne gleda a ponajmanje ih se plaše. Imamo snage da se sretnemo na sa njim na ulici.

Jelena

pre 3 godine

Dragan Đilas je jedna obična totalna politička naivčina i neznalica. Na sva usta govori kako ima podršku stranaca on zaista veruje da će ga jedna Tanja Fajon i još nekoliko korumpiranih evroposlanika zaista dovesti na vlast. Pa ona nema podršku ni u svojoj zemlji, a daće njemu vetar u leđa, da nije tužno bilo bi smešno.

Milica

pre 3 godine

Da li je moguce da Djilas opet prica bajke ljudima.. Taj ne bira nacin kako ce na vlast da dodje.

Maja

pre 3 godine

Djilas definitivno ne bira cilj ni sredstvo kako bi dosao na vlast.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ма теби ни БОГ ОТАЦ неможе помоћи да дођеш на власт.једино ако баце атомске бомбе на србију,па преживите само ти и боле обрадович хахаха

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija